Städat

Inatt har jag sovit hos min mormor, vet förresten inte om sova är rätt ord att använda då jag knappt har kunnat sova... det är inte så lätt att sova brevid en som snarkar mer än en gris om nu de snarkar...
Men men ibland måste man "offra" sig.

Har varit med henne till läkaren idag och det gick riktigt bra. Det var en riktigt bra läkare som verkligen lyssnade på problemen som min mormor har, berättade om hennes minne som har blivit sämre det sista året och hon fick göra ett minnestest. Testet gick ut på att besvara olika frågor, tex vad det var för dag, datum, månad, årstid osv. Sen kom lite lätt huvudräkning, ritning mm. Det var huvudräkningen och ritningen som mormor misslyckades på.

Så nu har hennes läkare skickat en remiss till sjukhuset för att hon ska få göra en datortomografi, för att kolla upp hur allt står till. Mormor fyller snart 68 år och det är ju ingen ålder.  Om det nu är en demens så finns det bromsmediciner som hon kan ta.
Jag hoppas i alla fall att allt ordnar sig.

Just nu är mina svärföräldrar på ikea, så jag bad dem köpa en plastmatta som vi ska ha i hallen. Har nyss städat hela huset så det kommer att bli så fint med mattan, det blir pricken över i:et :-)

Här är en bild som jag har lånat få ikeas hemsida.


Nysted matta 295 kr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback