Orden börjar komma

Nu har jag precis kommit hem efter en sväng till affärn, snacka om att man måste handla ofta nu när man äter enligt LCHF, hela frysen är ju full med kött/fisk/kyckling så det är grönsaker som måste inhandlas ofta, upptäcker nu att jag glömde att köpa hem majonäs det är också nåt som det går jätte mycket a. Köpte en burk förra veckan och den har jag nästan ätit upp nu... Jag hoppas så klart att man går ner i vikt av allt det här fettet som jag stoppar i mig, men de säger ju att det ska fungera så det är bara att hålla tummarna.
Ska väga mig igen på måndag och då får vi se hur "prognosen" verkar.

När jag ändå åkte iväg så var jag ju bara tvungen att åka en sväng förbi mina föräldrar som har sovbesök i form av min systerson inatt. Alltid lika mysigt att få träffa han. Jag vet att jag har skrivit om han många gånger tidigare men jag kan inte låta bli, han är ju våran solstråle. När jag kom in innanför dörren idag så kastade han sig runt halsen på mig och skulle bara kramas, hur mysigt är inte det?!

Sen skulle han som vanligt visa mig runt i huset och det blev även en tur ner till källaren och min lillebrors rum, frågade då om vi skulle gå in till morbror och kolla vad han gjorde då säger sötungen mobbo så idag kom ännu ett ord.

Jag vet inte om alla 1,5 åringar är intresserade av pengar men min systerson älskar att få små pengar att sätta i sin sparbössa. När vi är nere i min lillebrors rum så ser han 4 stycken 50 öringar, då skyndar han sig att ta en och sen tittar han på morbror som att fråga om lov och självklart fick han ta alla. Så snabbt upp för trappan med pengarna hårt i handen och ner i grisen med dem. När allt var klart så fick lilla spargrisen en puss på trynet ;-)


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja det ska bli jättekul med 50-årsfest, blir nog bra drag. :)



Jag gjorde ett test idag för säkerhets skull, och inget plus så nu kan jag slappna av iaf och ladda inför januari. Jag hoppas dock mensen kommer igång ordentligt så jag kan ha koll på ägglossningen.



Gud va gullig han verkar din systerson, barn är ju verkligen det goaste som finns!



Kramar

2009-12-08 @ 20:29:16
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Svar: Ja Blingos kläder e jättehärliga! Jag hoppas verkligen att du blir kund där i framtiden. O jag med :-) Jag köper lite ibland till Måns systerbarn.

Keep up the good work!

2009-12-08 @ 23:08:06
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Greta

Vi har en äldre granne som har gått ner jätte mycket i vikt med den metoden. Bra att den fungerar för sig ochså.

2009-12-10 @ 21:28:52
URL: http://morgonstund.bloggsida .se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback