Usch...

Imorse hann jag inte mer än att vakna så ringde min mobil.
Då var det min mamma som ringde och berättade att hon och pappa skulle åka upp på akuten då han hade varit frysen och konstig igår kväll och idag hade han blivit yr och ramlat in i skostället...

Min pappa fick i somras en sk tia, det är ungefär som en stroke fast symtomerna försvinner inom 24 timmar.

Efter tian så har läkarna haft koll på han. De har upptäckt att han har hjärtflimmer, så nu äter han en massa mediciner.

Senast den här veckan var han hos läkaren, fick då ytterligare en hjärtmedicin. Vid det läkarbesöket så sa läkaren att pappas hjärta får arbeta för mycket så därför ska han få sövas ner och så ska de stanna hjärtat och sen sätta igång det igen för att på så sätt hoppas på att få till hjärtrytmen.

Usch känns inte alls nåt kul det här. Min pappa är ju inte så där lastgammal heller utan han blir ju bara 50 år iår...

Syrran ringde för ett tag sen, då hade de tagit en massa prover men de var inte nöjda med allt så de skulle ta nya. När han kom in hade han även feber 38,8 tror jag att det var. Nu skulle han på röntgen för att kolla så att han inte hade några inre blödningar...

Nu är det bara att hålla tummarna att de hittar felet varför han mår så här.

Uppdatering:
Röntgen visade ingenting, så läkaren tror att allt det här beror på hans nya medicin. Att den är för stark för pappa att ta en gång om dagen. Så nu ska han istället ta samma medicin två gånger om dagen så han kommer att få i sig samma styrka. Nu hoppas jag att allt ordnar sig.
Ska åka och kolla till han själv ikväll, litar ju själklart på vad mamma säger men det brukar kännas skönare att få se med egna ögon :-)


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Usch det e jobbigt sånt när ens närmsta blir allvarligt sjuka. Min pappa fick oxå en tia när han va i 50 års åldern (mer än 10 år sen nu) men han har mått bra sen. Men hans bror fick en stroke för ett par år sen och har inte blivit riktigt bra efter det. Dete ju ett ögonblicksverk det där som e svårt o skydda sig ifrån.

Skönt att din pappa e bättre!

2009-02-08 @ 12:10:26
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback