Äntligen!

Äntligen har jag fått till min kamera, eller inte kameran utan anslutningen mellan kameran och datorn... Var inte alls nåt svårt problem, var bara att installera om kamera installationen, jätte svårt ;-) Fattar inte varför jag inte har tänkt på det tidigare, men men bättre sent än aldrig.

Nu ska jag snart ut och jobba igen, egentligen skulle ju det här vara min sista natt, men det verkar vara så att jag har fått nästa lördag så det känns riktigt bra... Extra pengar sitter aldrig fel!

Här kommer några bilder som jag nyss har tagit.


Det har hänt lite saker i blombänken, känns kul att se att blommorna växer :-)


Våran vovve, som är en blandras mellan dvärgspets och bolognes.

 
Våran ragdoll hanne. Har en katt till men hon är lite svårare att fånga på bild ;-)

Kommentarer
Postat av: Carro

Vilka söta djur! Såg först inte vad som var vad på vovven! :D BÖrjar bli trött i ögonen tror jag. Och vilken stor katt det var ellr är det bara en synvilla? Vi köpte både citronsyra och askorbinsyra idag och har nu tvättat en tom tvätt. Blir att provtvätta kläder imorgon igen.



Jag slet fram städsakerna redan första veckan vi bodde där och rensade ur alla skåp från gammal mat. Kylskåpet var proppfullt med alla möjliga slags små glasburkar med typ taco-tillbehör och liknande som hon har samlat på sig. Torkade ur allt i kylen utom översta hyllan, där tog orken och lusten slut. Så kanske har hon någon mögel-bov kvar där.

2009-07-12 @ 20:48:10
Postat av: Greta

Vilka härliga kontraster med sten och växter. Vikla mysiga djur du har.

2009-07-13 @ 14:36:22
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback