Fynd på rean

Ännu en dag där solen håller sig borta, det är ändå varmt ute nu ligger temperaturen på ungefär 23 grader men solen lyser med sin frånvaro tyvärr...

Idag har jag varit en sväng på stan, fyndade på Vila en tunika/linne som var på rean... den hade egentligen kostat 359 kr men jag betalade bara 50 kr för den, som hittat :-) Även igår var jag en sväng på stan, då fyndade jag lite underkläder.

Ikväll ska jag iväg och lyssna på Björn Rosenström, han lyssnade jag mycket på när jag var yngre så det kommer nog att bli skoj. Ska dit med en arbetskompis, så först ska vi ut och äta och sen blir det att åka hem till hennes "kille" och dricka lite gott, sen blir det att åka in till stan igen :-)


Kommentarer
Postat av: Carro

Hade ni en trevlig kväll? Ursh jag har inte varit på stan på evigheter. Skulle behöva köpa nån sommartröja. Jag tycker det faktiskt det var lite väl dumt av chefen att berätta men jag har ju varit öppen mot henne så hon trodde väl att det var okej och hon måste ju liksom informera eftersom jag inte kommer ta på mig alla göromål längre. Men samtidigt är det ju min kollega som pratat vitt, brett och högt om det till alla andra.

2009-07-26 @ 14:12:01

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback