Spikmatta

Dagen började vi med att åka och gratta min svägerska som fyller 19 år idag, grattis igen :-)
Hon fick sin present redan inatt, då hon och hennes kille kom och hälsade på oss igår kväll, blev att grilla lite grann och ha mysigt. Av oss fick hon 2 förpackningar sängkläder och 3 stycken handdukar, självklart gick allt i rosa som hon och även jag älskar :-)

Sen efter kalaset var det bara att åka hem för vi har haft middagsgäster. Det blev vi, mina föräldrar, bror, syster med sambo och son och även min farfar och hans "tjej".

Vi har ätit grillad harr och surströmming till middag. Efter maten blev det badning i tunnan. Var jätte mysigt att få bada med systersonen. Han var helt "tokig" i vattnet, tänk vad roligt man kan ha :-)

Farfar hade varit och köpt mig en present, gissa om jag blev förvånad då jag inte har fått nåt av han sen jag var riktigt liten.... han hade i alla fall köpt mig en spikmatta.

Så ikväll har jag legat på den för första gången, de första minuterna kändes men efter ett tag kändes det bättre. Det stod i instruktionen att man bara skulle ligga 10 minuter de första 4 gångerna.
Känner mig helt varm på ryggen nu :-)
Imorgon blir det att ligga på mattan igen!


Kommentarer
Postat av: Lila

Oh, en såndär vill jag också ha....kramis Lila

2009-07-21 @ 11:36:04
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com
Postat av: Greta

Hej om du loggar in på blogglovin så finns det uppe till höger en knapp Konto klicka där och då kan du välja olika alternativ.



Knappar Och ikoner där har du symbolen.

Du har redan bekräftat din blogg genom att lägga upp länken i ett inlägg, tror jag det tar bara lite tid innan det syns på blogglovin.



Hoppas det hjälpte.

Kram

2009-07-21 @ 11:54:41
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback