Teststickor

Tack för alla era kommentarer det värmer så mycket att veta att det finns så många som bryr sig om mig och vad som händer med oss!

Igår ringde min mamma och frågade om jag skulle med på ikea en snabbis och det kan man ju aldrig säga nej till. Var i och för sig där förra veckan, men jag köpte i alla fall en gardinstång som jag ska sätta upp vid balkongdörren för att sen kunna sätta en mygg gardin där. Det blev även en toaborste. Så allt som allt slösade jag hela 15 kr :-)

Idag är min sista lediga dag innan jag börjar jobba igen. De här 2 veckorna jag har varit ledig har gått så fort. Men nu jobbar jag ungefär 3 veckor till sedan väntar en 5 veckor lång välbehövlig sommar semester :-)
Vi har inga direkta sommarplaner utan vi får se vad som händer med pyrerna och så. Vill inte planera förrän vi vet nåt.

Idag har mina teststickor kommit, så nu ska jag börja att testas varje dag :-) Jag kommer att bli en riktig testmissbrukare... men vad gör man inte för att få veta att pyret eller pyrerna är kvar?!
Jag tycker att 3 veckor är för lång tid att gå och vänta.

Idag fick jag hem min familjelivstidning, vilken jätte bra artikel du hade skrivt Kurreburre, tack för dina ord!

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Tack! :-)



Min granne berättade att en annan granne hade kommit inspringandes till henne igår med gråten i halsen och tidningen i handen och sagt att hon hade blivit så tagen att hon bara hade rusat ut ur huset och glömt barnen efter att hon läst en artikel i Familjeliv tidningen. Min granne läste artikeln och såg först inte mitt foto men sa att det påminnde ju om Cornelias (alltså min) historia. Sen såg hon bilden o att det va jag :-) Min granne känner till vår historia mycket väl men den andre grannen gör inte det. Men nu känns det bra att hon oxå vet, utan att jag har behövt berätta hela storyn face to face. Nu blir det enklare o umgås med de oxå, på nåt vis :-) Ja du fattar hur jag menar :-)

Hoppas ni får en bra midsommar o testa inte ihjäl dig nu ;-)

2009-06-18 @ 18:00:23
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback