Idag skulle vi bli föräldrar...

OM jag inte hade fått mitt mf så skulle jag ha haft beräknad födelse idag.
Har varit en tung dag då jag tänker på vårat första missfall rätt så mycket. Går nog inte en dag utan att jag tänker på pyret som inte ville stanna kvar.

Andra missfallet som jag fick, tog jag inte lika hårt om man nu kan säga så. Då jag nästan på en gång efter plusset började att blöda så då anade jag att det var kört den gången också.
Men första missfallet så slutade pyret att växa i magen i vecka 6 men det blev inget missfall förrän i vecka 10 så min kropp blev verkligen lurad av att jag var gravid. Det upptäcktes vid ultraljudet i vecka 9 att pyret hade slutat att växa så jag fick vänta en vecka tills min kropp stötte ut det.

Känns skönt att vi har haft huset fullt med folk idag, var lite av den anledningen att vi ville bada badtunna idag för att få annat att tänka på.


Kommentarer
Postat av: helena

Kan inte tänka mig ens hur det känns att ha gått så långt och sen få missfall. Förstår att du ville ha annat att tänka på idag! Massa varma kramar!

2009-05-18 @ 22:18:24
URL: http://rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Sofie

Det gick över förväntan idag. 13 ägg, vet ju dock inte kvaliteten på dem men tur att det fanns några iaf.

Tråkigt att läsa ditt inlägg om missfallet. Har dock aldrig blivit gravid än så jag vet inte hur det känns men kan tänka mig att sorgen alltid ligger kvar i ens hjärta.

Hur gick det på blodprovet föressten??



Trädgården i Ursviken ligger lite utanför Skellefteå, ca 1,5 mil men dom har mycket smått och gott där. Nu är det ju ett + att vi bor bara 1 kilometer därifrån =)

Annars så finns Rydlinge Plantskola som också är väldigt bra.

2009-05-19 @ 07:30:45
URL: http://eninreresagenomivf.blogspot.com
Postat av: Cornelia

Usch ja, jag vet hur det känns :-( Vi börjar närma oss årsdagen då jag fick mitt missfall. I helgen va det 1 år sen vi va på dop i Göteborg och då va jag gravid. Jag minns att jag köpte boken "Du ska bli pappa" till min man i present på vår 1-års bröllopsdag. Han hann bara läsa nåt kappitel för nån vecka efter det blev jag skrapad. Jag hoppas innerligt att han ska få ta upp läsningen i den boken igen.



Kram o lycka till nu!

2009-05-19 @ 17:10:24
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback