Del 3

Den tredje delens avsnitt i TV4 nyheternas granskning handlar om ägg- och spermiedonationer.


Jag har alltid sagt och det står jag vid fortfarande, när/om vi lyckas få barn så vill jag donera ägg. Jag skulle så gärna vilja hjälpa nåt annat barnlöstpar att få det dem önskar mest av allt. Jag får ut många fina ägg så jag tror att jag skulle vara en bra donator. Hur känner ni andra inför att donera ägg?



Kommentarer
Postat av: Sara

Kanonbra att du ställer upp ju, jag hade absolut gjort det om jag blivit tillfrågad..



Angående äggdonation så är jag superpositiv till det, jag tror att jag har bra ägg också, men vi får väl se när vi är färdiga med IVF:andet.:)

2009-11-19 @ 19:49:17
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jag berörs inte speciellt av hormonerna och får ut många ägg så jag skulle lätt kunna donera - om jag var fullt frisk vill säga :-(



Skulle mer än gärna hjälpa ett par att slippa barnlöshetsskiten om det gick.

2009-11-19 @ 20:17:14
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: C

Oj mitt inlägg bara försvann??

Jag kan tänka mig att donera ägg. Men jag hade nog aldrig kommit på tanken själv om vi inte hade varit i den här svängen. Det var ju knappt så att man visste att det ens fanns innan vi själva blev utsatta. Det finns ju inte så mycket information om sånt här ute för allmänheten. Visst det finns en liten lapp på sjukhusets gyn-avdelning om att donatorer behövs men det är ju inte något som drar ögonen till sig.

2009-11-19 @ 21:04:23
URL: http://densomvantar.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Va bra att det uppmärksammas över hela landet nu, orättvisorna kring IVF i de olika landstingen. Jag skulle också ha varit med, men de skulle ha inspelning den veckan jag låg och födde barn så jag kunde inte så klart.



Kul att ha fått se en liten del av dig:o)



Kramar!!

2009-11-19 @ 22:46:06
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Sofie

Vilken bra intervju och svar du gav på hennes frågor. Det är oerhört ledsamt att man i andra län och landsting är mer inriktade på att personer verkligen blir gravida medan man här uppe är mer i "penga/profit tänket".

Till exempel i Jämtland där min man kommer från har dom pratat om att finansiera alla behandlingar för barnlösa par till dess att dom blir gravida eftersom att man ser att det gynnar länet och kommunen mer i slutändan.

Sen som svar på detta inlägg så om nu allt går vägen med vår graviditet så kommer jag absolut att donera ägg, ingen tvekan om det.

Kram till dig!

2009-11-20 @ 07:03:43
URL: http://www.eninreresagenomivf.blogspot.com
Postat av: Sofie

Glömde ju säga vilket otroligt mysigt kök ni har! Superfint!

2009-11-20 @ 07:05:14
URL: http://www.eninreresagenomivf.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback