Fest

Nu är jag nyss hemkommen från svärmors 50 års fest. Vet inte hur bra det här inlägget kommer att bli då för det första klockan är 02:15 och för det andra så är jag inte nykter. Men ni får ha lite överseende med mig!

Hur som helst så började festen klockan 16 och av alla inbjudna var det bara 2 stycken som inte kunde komma pga sjukdom, så det var ju riktigt bra.

Det bjöds på god hemma gjord buffé och så hade de gjort en av mina favorit drinkar Slasch, läskande och farligt goda ;)

Min svärmor hade ju sagt att hon inte ville ha några presenter utan att hon ville bli underhållen istället och det fick hon verkligen bli...

Det bjöds på allsånger, lekar, kareoke och tävlingar. På tal om sång så kanske jag skulle ta och berätta om att min man och min svägerskas kille bjöd på en egen tolkning av Brev från kolonien.

Nu då jag har bestämt mig för att inte vara lika anonym längre här på bloggen så bjuder jag därför er på ett gott skratt... här kommer låten. Det är svägerskans kille som spelar gitarr och min man som "sjunger". Nu får ni ha överseende med kvalitén på filmen, det var mörkt och jag filmade bara med kameran.



Våran överraskning till svärmor bestod av att en skådespelerska som kallar sig för Pessimisten kom till festen. Hon började med att gå runt och "prata" med gästerna och ifrågasatte en massa saker och för de andra gästerna som inte visste vad det här handlade om undrade ju verkligen vad det var för konstig människa som var där. Min pappa tex blev irriterad på henne när hon började lägga sig i att han inte hade ätit upp sin tårtbit... hehe
Hon underhöll oss alla och vi hade det riktigt roligt. Svärmor skrattade så tårarna sprutade!

Som det brukar vara på de flesta festerna så är det nån som dricker för mycket, så även på denna fest. Det var en kvinna i 50 års ålderna som fick sig en snefylla. Så hon grinande och höll på. Det är riktigt patetist att man inte kan lära sig hur mycket man kan dricka när man är i den åldern. Folk tyckte det var riktigt jobbigt. För henne slutade kvällen på akuten då hon ramlade och slog huvudet i en husvägg. Min man hjälpte henne och hämtade mig så vi fick leka lite "doktor". Men jacket var rätt så stort så min gissning är att det blev att sy några stygn.

Kommentarer
Postat av: Greta

Å så roligt ni har haft, och ha det trevligt i morgon också.

2009-11-29 @ 02:47:41
URL: http://morgonstund.bloggsida .se
Postat av: Carro

Vilken rolig fest! :) Det är alltid någon som ska få snefylla och jag tycker det är rent ut trist då det oftast är en och samma person :(

Tänkte bara boka provtagning på hermelinen så är ingen patient där... ännu ;)

Det löste sig med barnvagn. Ms kusin hade en ståendes hemma som vi var och kikade på. Kärlek vid första ögonkastet och framförallt komplett med mjuklift och varma åkpåsar mm vilket var det viktigaste.

2009-11-29 @ 12:57:09
URL: http://densomvantar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback