En tur till ikea

Den här dagen började med att väckarklockan ringde, jag som nästa aldrig kliver upp med hjälp av väckarklockan kan säga att det var jobbigt...

Sen följde jag med gubben till läkaren. I bilen på väg hem började HAN att surra om att åka en sväng till ikea, jag var väl inte så där jätte sugen men efter lite tjat så gav jag med mig. Så då var det bara att fortsätta med bilen 15 mil ungefär tills vi var framme.

Väl på ikea blev det att köpa en massa små "tjafs" sånt som man alltid behöver. Köpte även lite julklappar, så nu kan vi strycka ytterligare 2 personer från våran lista. Känns skönt att julklappsinköpen minskar ;-)




Idag fyller min systeryster år, så ett jätte stort grattis till dig!

På tal om min syster, så var hon och hennes familj här igår och åt middag och det var lika trevligt som alltid. Lill grabben var i sitt esse och busade på. När det skulle ätas så ville han självklart sitta i mosters knä och doppa smörgåsen i mitt glas, men det ville inte riktigt jag, kändes inte så där jätte trevligt ;-)

Jag och syrran har ju en tävling på vem av oss som minskar mest i midjemått, höftmått och vikt på en månad. Igår hade det gått ungefär 2 veckor och då gjorde vi en kontroll... Mitt höftmått hade inte ändrats och vikten var väl bara -7 hg, men mitt midjemått hade minskat med hela 5 cm, jag blev jätte nöjd. Så än så länge leder jag över syrran. Nu har vi förlängt tävlingen till den 6:e december. Så det är ytterligare en månad kvar att jobba på med vikten och jag ska vinna!


Kommentarer
Postat av: Plusresan

Åh, jag är så sugen på att åka till Ikea!!! Men jag tillåter inte mig själv det förrän vi har fått tillgång till huset, den 14e november. Då ska jag äntligen åka till Ikea och shoppa loss på julgrejer, julklappar och nya saker till vårt nya hus =)



Omslagspappret med tomtarna är så himla fint!!!

Kramar

2009-11-05 @ 22:47:02
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Greta

Till IKEA måste vi också fara, behöver många grejer därifrån. Vilken mysig litet syskonbarn du har.

2009-11-06 @ 07:38:59
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback