Julstress? Inte här!

Känner mig så nöjd nu! Har nyss kommit hem från stan och nu är alla julklapparna inhandlade och inslagna. Så det känns så himla skönt. Nu ska jag bara njuta av julen och se på när alla andra stressar ;)

Det var riktigt lugnt på stan idag, blev lite förvånad då det är löningshelg och allt, men det gjorde mig inget. Var bara skönt att slippa trängas.

Jag försökte ringa till min läkare idag om att jag snart har slut Levaxin men tror ni inte att den enda dagen receptionen är stängd är just fredagar så det är bara för mig att göra ett nytt försök på måndag. Får jag inte tag i dem då så blir det ett besök dit istället. För jag bara måste ha mer medicin!

Igår skickade jag iväg min gubbe på en smidesbutik här i stan där jag hade hört att de sålde jätte fina marchallhållare. En kollega till mig hade köpt en och sa att de bara hade en kvar. Så gubben fick snällt åka dit och hänga på låset.

Så igår när han kom hem så hade han med sig min fina prinsesskrona. Jag hoppas att de får hem fler, för jag hade gärna velat ha en till. Tycker att den är jätte fin och den var riktigt billig också, bara 95 kr. Idag har den hamnat ute i blomrabatten.
Här kommer en bild på den:


Kommentarer
Postat av: Anna

va kul att du hittade in på min blogg..

angående tvättsymbolerna så hittade jag den här bilden på nätet..

http://www.hemmating.se/images/D1004%20Tv%C3%A4ttsymboler.jpg

jag printade sedan ut den och förstorade.

Ganska så enkelt faktiskt. Siffror/text blev suddiga linjer så dom har jag valt att skriva om i word och printa ut :)



Läste lite på er sida om att ni bara få ett försök gratis. SÅÅÅ jävla orättvit på ren svenska. I Malmö där jag går har man ett poängsystem from 1 oktober. Jag är inne på mitt första men om jag kan använda nerfrysta ägg så kan jag rent teoretiskt få 4 försök...

Önskar er all lycka till :-)

2009-11-27 @ 20:07:17
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: jenny

Vad skönt att ha gjort klart alla julklappar innan alla andra också ska göra det:-)

Vilken snygg krona du fått tag på och till bra pris.



Svar: Jag använder mig utav gratisprogrammet picasa 3...hur bra som helst:-)

Kram

2009-11-27 @ 21:50:31
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Carro

Oj jösses jag har inte handlat en endaste julklapp ännu! Vet inte ens vad jag ska köpa till folk:) Blir det totalpanik med Levaxinet så har jag så du kan få. M försökte få tag i Hermelinen åt mig förra fredagen för det står ju på hemsidan att dom har telefontid på fre förmiddag också men icket:(

2009-11-28 @ 12:06:33
URL: http://densomvantar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback