Lite tankar

Den här bloggen startade jag för att kunna dokumentera och komma ihåg våran väg till vårat underbarn. Nu har vi en pause i barnverkstan med hjälp av provrörsbefruktning ett tag. Jag vet inte när vi kommer att köra igång igen. Det här är nog första gången under de här åren som vi har försökt som jag inte känner panik. Jag känner mig bara lugn.

Självklart vill jag har barn och gärna igår, men jag tror att våra 3 missfall har tagit så hårt på mig och att jag därför har/behöver ta mig tid att bearbeta allt. 3 missfall inom loppet av 8 månader är nog jobbigt för vem som helst. Har man fått det plus att man har svårt att få barn så blir det nog ännu värre.

Just nu känns det som att jag håller på att landa.

Jag hoppas att ni som läser den här bloggen inte tycker att det är allt för tråkigt att läsa nu då det mest handlar om vardagliga sysslor i vårat liv.
Jag kommer att skriva direkt vi har tagit ett beslut om att köra igång med ett nytt frysförsök och då blir det mer som en "vanlig" ivf blogg igen. Men det är inte än.

Jag har inte ens mailat till min ivf klinik än och sagt att alla proverna i missfallsutredningen är klara och att de nu är nöjda med mina provresultat... Inte ens det vill jag göra än. Jag vill bara vara.

Kom precis på att jag nog måste ringa till min gynläkare här hemma och be om att få ett nytt recept på Levaxin, för jag har bara 30 tabletter kvar...


Kommentarer
Postat av: Greta

Ja man kan verkligen behöva landa mellan ibland. och det är riktigt skönt för så orkar man ta tag i saker sen.

2009-11-15 @ 22:04:11
URL: http://morgonstund.bloggsida.se
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Vi har oxå en paus, fast en mer ofrivillig sådan. Våra egna försök e ju slut. Borde sätta upp oss i adoptionskö men jag orkar inte ta upp det med min man. O han gör det inte heller, jag tycker att han borde vara lite mer drivande ibland, men det e väl rätt vanligt att killarna e så i det här.



Jag har kollat upp lite ang. donator insemination oxå, men eftersom jag har endo så e det bättre chanser med IVF, vet inte om jag orkar gå igenom det fler gånger.

Jag har inte vågat ta upp det här med min man heller, vet inte vad han tycker, e rädd för att han inte vill.



Jag har oxå kontaktat IRIS och sagt att jag kan tänka mig o va en lite mer aktiv medlem. Jag känner att jag skulle vilja göra något för alla ofrivilligt barnlösa.



Kram!

2009-11-16 @ 13:42:24
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Jenny

Självklart är du inte tråkig!! Jag kommer fortsätta läsa din blogg och hoppas att du ska få må bra och vara lycklig. Bloggen får inte vara någon press att det ska handla om vissa saker, det är din blogg och vi trogna läsare kommer följa dig ändå:o)



Många kramar!!

2009-11-16 @ 16:22:10
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback