Ägglossningstester

Sitter här vid datorn igen och funderar på vad jag ska göra, mina alternativ just nu är att hoppa in i duchen och klä på mig, äta frukost eller kanske jag borde skriva lunch eller helt enkelt sitta här vid datorn och bara slappa...
hmm det lutar åt alternativ 1 duscha först och sen äta lite lunch, sen kan jag i och för sig komma tillbaka hit till datorn ett tag ;-)

Som jag har skrivit om tidigare så har jag ju börjat ett sammarbeta med www.testlagret.se och när jag började med det fick jag en liten present av dem som innehöll teststickor och gravstickor. Så just nu testar jag varje dag med ägglossningsstickorna, kontrollstrecket och ägglossningsstrecket ska vara lika starka och det är dem inte än. Så om några dagar får jag nog utslag på testet och då ska det mysas här hemma. För vem vet mirakel kan ju ske, hoppet är ju det sista man får tappa! Samtidigt tänker jag lite så här, vi har försökt i så många år men det har inte fungerat så varför ska det fungera nu... den enda skillnaden mot förr var att jag nu äter Levaxin, det kanske är det som var den felande länken?!


Kommentarer
Postat av: Carro

Nej ge aldrig upp! :) Rätt vad det är så går det. Det händer ju faktiskt!



Jag skulle börja också börja med duroferon. Hoppas det hjälper.



Damm i hörnen? Jag trodde vi hade skaffat fler katter men det var bara dammråttorna som växt sig enorma :-D

2009-10-03 @ 14:39:38
Postat av: Greta

ja det är bara fortsäta hoppas, skam den som ger sig.



Jag funderade även om jag skulle göra en större utredning på hur min kropp är igentligen, jag funderar lite på eftersom jag har ju inte ens provat ha ett missfall på alla dessa år, jag kanske inte ens kan ta emot. Hur gjorde du? för att få göra set du har gjort nu.?

2009-10-04 @ 20:39:39
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback