Klippning och färgning

Nu är jag hemma efte ett besök hos min frisör. Igår färgade jag håret hemma och idag blev det klippt. Jag är jätte nöjd med resultatet som jag alltid blir när jag har varit hos Ida. Finns nog ingen annan som kan mitt hår lika bra som hon :-)

Igår kväll sov gubben över hos sina föräldrar då vi bara har en bil och han skulle på jobbet idag och jag skulle iväg och klippa mig. Så jag hade soffan helt för mig själv igår kväll. Kändes riktigt skönt att få vara själv en stund. Men snart ska jag åka iväg och hämta hem han från jobbet. En natt kan han gärna sova borta, men sen blir det lite ensamt här hemma :-)

Kommentarer
Postat av: carro

Hade 0,08 innan och mådde piss (vilket var JÄTTE BRA om man ville bli gravid enl doktorn som tydligen inte visste vad hon pratade om) och när jag blev gravid låg det på 3,6. Sen sjönk det till under 2,0 men nu är jag uppe kring 3 igen men vårdcentralen tycker jag ligger jättebra eftersom dom inte anser att man behöver ligga under 2,0 som gravid.

2009-10-08 @ 16:19:20
Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Härligt när man blir nöjd efter ett frisörbesök. Har upplevt både och, och när man är missnöjd är det verkligen inte roligt. Ska till frisören på måndag och hoppas att det blir bra! Ha en fin helg. Kram Emmy

2009-10-10 @ 15:31:58
URL: http://furnish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback