Min ledighet börjar nu

God morgon alla härliga bloggläsare!
Nu har jag precis klivit upp efter en dag i sängen. Det är fortfarande fint väder ute och det verkar ha varit det hela dagen. Alltså en härlig höstdag!

Nu är jag äntligen ledig några dagar, känns riktigt skönt. Börjar inte om att jobba förrän på söndag! Känns helt underbart!

Jag har nyss snabbstädat av huset, nödvändigt kan jag säga då man har 3 fyrfotade djur och en 2 fotad man här hemma som har en viss tedens att grisa ner..

Just nu är gubben på bilverkstan med våran bil, idag är det dags för service och kamremsbyte, inte alls roligt att lägga pengarna på det. Men om man inte kan meka med bilen själv så får man glatt lämna in den. Min man är dock mycket duktig på att pruta så han fick ner priset rätt så mycket. Det firman skulle göra idag skulle vi få betala 4800 kr för men det är ändå tokigt dyrt.

NU ska jag gå och fundera på vad jag ska laga till middag, det verkar bara bli jag som ska äta hemma idag.

Jo förresten, jag påminner än en gång om min tävling här på bloggen där ni kan vinna ett fint pris från www.testlagret.se 

Här är direktlänken till tävlingen: http://lillaunderbarn.blogg.se/2009/september/vinn-ett-paket-fran-wwwtestlagretse.html


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback