Mina gamla journaler

När gyn äntligen ringde upp mig så hade jag så klart ringt till fel ställe... det var inte själva gynmottagningen som hade hand om journalerna utan det var en gynseketerare. Så jag fick ett nytt nummer att ringa till och där kom jag fram på en gång.

Hon frågade mig hur gamla uppgifterna var som jag ville ha, började att fundera och sa att våran barnlöshetsutredning var 4 år gammal, men när jag tänker efter nu så kan det var ännu äldre, men men så mycket kan jag ju inte ha i mina journaler så de inte hittar mina svar.

Hon skulle i alla fall skicka hem alla provsvar och sånt till mig, men jag antar att det här också kommer att ta lite tid tills de kommer...

Men just nu känns det som att jag har en massa tid att vänta för imorgon har det gått 3 veckor sedan vi lämnade alla proverna så det är fortfarande ungefär 5 veckor kvar tills vi får veta nåt...


Kommentarer
Postat av: Greta

Tack vad gullig du är, Har en liten bloggsvacka just nu ingen riktig inspiration, Klurar på ett inläg om Norge i kväll. Hoppas du har det bra, jag har mycket att läsa i kapp ser jag.

Kram.

2009-09-01 @ 20:20:02
URL: http://morgonstund.bloggsida.se
Postat av: Cornelia

Det e helt sjukt så lång tid det tar o få de provsvaren!

Men jag hoppas de e bra när de väl kommer!

2009-09-01 @ 23:59:09
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Jenny

Förstår att det är jobbigt att vänta så länge. Men va bra att du lyckades få tag på rätt person så du får dina gamla journaler.



Kramar!

2009-09-02 @ 09:59:51
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback