Barnmorskebesök

Igår märkte jag att min fot, ben och hand på vänster sida var mycket mer svullen än på höger sida. Så jag har ringde till barnmorskan imorse och fick en tid dit idag.

Så nyss har jag kommit hem därifrån. Hon kollade mitt blodtryck som var bra, låg på 120/60. Sen har jag fått lämna urinprov och blodprov också.
Barnmorskan sa att det var i dem här veckorna som man kan börja bli svälld men det kan även bero på att jag höll på rätt så mycket här hemma i söndags.
Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt.

Pyrets hjärtljud pendlade mellan 135-142 idag, tror att hon låg och sov medans barnmorskan kände på magen. För sen när det var dags för blodprovningen så började hon sparka och röra sig i magen :)
Mitt sf mått hade ökat från 23 till 27 cm på drygt en månad. Låg fortfarande mitt i kurvan, ett riktigt praktexempel var visst min kurva ;)

Jag ska tillbaka till barnmorskan nästa tisdag för att kolla hur min svullnad verkar vara då.

Igår kväll så fick jag panik när jag inte fick av mig vigselringarna. Det tryckte och klämde som bara den. Så med lite våld fick gubben bort dem från mig. Så nu har ringarna hamnat i en ask.
Jag skulle gå ut med hunden igår kväll och satt på mig foppatofflorna och till och med de skorna som i vanliga fall är stora kunde jag knappt få på mig på vänster fot.

Idag var det meningen att vi skulle på middag hos J:s mormor och morfar men jag är så slut så det blir att stanna hemma för mig och bara ta det lugnt.
Är fortfarande förkyld, snorar och har lite feber och känner mig allmänt slut.

Kommentarer
Postat av: Anna - Gravid ♥

Tack!



Roligt att vi är så pass nära! :-)



Va jobbigt med svullnaden, hoppas att den lägger sig lite!



kram

2010-08-03 @ 20:58:31
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback