Dolda kameran?

Igår var en sån här otursdag som gjorde att jag började fundera på om vi var med i dolda kameran eller om allt var en dröm.
Jag kanske skulle ta allt från början så ni hänger med, när ni läser tänk då på att jag är höggravid och allt som händer blir så stort för mig ;)

Jag & J fick nåt ryck igår och skulle åka och handla lister/foder som ska vara runt dörren i vårat sovrum, har lite lister som måste kapas, målas och sättas upp innan pyret kommer. Hur som helst så åkte vi till en bygghandel och hittade det vi skulle ha.
Sen tog J och började sätta in listerna i bilen, men dem var några milimeter för långa så han försökte trycka in dem i bilen lite längre för att kunna stänga bagageluckan. Det som då hände var att våran framruta på bilen gick sönder. Det ser nu ut som att en fågel har flygit in i den....

Om ni tror att allt var slut nu så trodde ni fel. Efter att det här hände så skulle J springa in på coop forum och köpa snus, medans jag satt i telefonen och ringde vårat försäkringsbolag för att kolla hur vi skulle göra med rutan på bilen.

Medans jag sitter och pratar med en handläggare så genar en äldre kvinna (kärring) när hon ska köra ut från parkeringen så hon kör rätt in i våra extraljus på bilen och märker inget så hon fortsätter köra.
Jag får snabbt säga till försäkringsgubben att jag precis blev påkörd och var tvungen att ringa upp.

Skyndar mig ut ur bilen och öppnar kvinnans dörr. Hon nekar först att hon har kört in i mig, men jag visar då att alla 3 extraljusen står åt höger. Då säger hon bara att det blev lite tungt när hon körde men hon trodde att det var trottoarkanten som hon körde på.

Fick stå med kvinnan och vänta på att J skulle komma ut från affären för att han skulle kunna kolla om vi hade fått några skador på bilen. Jag var för upprörd för att kunna göra nåt ;)

Hur som helst så hade vi tur, alla extraljus fungerade och inga repor på bilen. Kvinnans bil hade fullt med märken så det här var nog inte första gången hon råkade "ta" en bil.

Om jag inte hade varit gravid hade jag nog varit mycket lugnare men jag kan säga att jag stod och skakade. J var mer lugn och skrattade, vilket kvinnan tyckte var så bra för karlar sköter visst sånt här mycket bättre... Kan säga att jag gick i taket då.

Jaja det där var våran dag igår, jag hoppas att den här dagen blir bättre. Men jag kanske inte ska ha några förhoppningar på det, utan ta dagen som den kommer ;)

Kommentarer
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



Hoppas på en bättre dag idag :-)

2010-08-26 @ 09:51:31
Postat av: Anna

usch det är verkligen jobbigt med sådana dagar. Man blir grymt less.. Man blir sjukt irriterad när nått händer med bilarna också men det är ju oftast för att man tänker på att det kostar så mycket att fixa. Hoppas att det ska gå bättre för er idag.

2010-08-26 @ 11:02:32
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Ojojoj, en olycka kommer sällan ensam heter det ju..



Vilken dag, men då har ni er otur avklarad på ett tag! Hoppas dagen idag blir bättre!



kram

2010-08-26 @ 11:35:32
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Turbo

Tycker nog att det låter som att din dag var värre än min. Min är tyvärr nästan en alldeles vanlig dag som tvillingmamma. Kram och hoppas på en bättre dag idag!

2010-08-26 @ 14:09:42
URL: http://turbolina-twin.blogspot.com/
Postat av: Torparfru

Sorry men jag asgarvar så tårarna sprutar, ursäkta men jag kan tänka mig hur upprörd du blev.



Önskar er en bättre dag idag.

2010-08-26 @ 14:17:59
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Anna - Gravid ♥

Tack!



Vilken gårdag! Hoppas denna dag varit bättre för dig! :-)



kram

2010-08-26 @ 19:47:12
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Sara

Det låter bra det, då börjar jag knapra med en gång. :)

2010-08-26 @ 21:06:13
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: IDA-Blivande mamma

Tack så mycket =)

Gisses vilken dag ni hade.

Ja det är rätt långa med jag försöker vila mycket, läsa och spendera mycket tid med hunden min =)

2010-08-27 @ 13:54:00
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Anna

Vissa dagar är värre än andra!! :) Hoppas helgen blir bättre!

2010-08-27 @ 17:39:53
URL: http://jiovanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback