Ligger rätt

Igår glömde jag helt bort att skriva att bebisen nu har lagt sig tillrätta med huvudet neråt, men det är ju inte säkert att hon fortsätter att ligga så.
Barnmorskan mätte även min mage, både jag & J hörde att hon sa att sf måttet var 31 eller 32 men hon skrev in 30 i journalen. Det spelar ju ingen roll vad som står där, det viktigaste är i alla fall att magen växer.

Var på vattengympa igår också. Nu var det sjukgymnasten som höll i programmet och jag tror att vi har tagit det lite lugnare i sommar, för igår var det riktigt tungt. Det var 30 minuters hård vattengympa. Sen när det var dags att lägga sig och flyta för att ta det lugnt så blev det ett himla liv i min mage, bebisen sparkade som bara den. Hon ville nog att mamma skulle fortsätta i samma tempo för man sover nog så mycket godare när det är fart och rörelse. En annan tjej upplevde samma sak som mig, så våra bebisar vill nog ha lite fart ;)

Om ett tag ska jag iväg till stan för att träffa några tjejer som jag har lärt att känna genom familjeliv, de ska också ha barn nu i höst så det känns roligt att få lära och känna andra som ska ha barn ungefär samtidigt som en själv.

Imorgon går jag in i en ny vecka!


Kommentarer
Postat av: Teres

Du har ju inte gått upp ngt, jag får ju ångest över mina nästan 10 kilo =)

Jag hade 31 i magmått, så vi ligger rätt lika. =)



Vårat lilla gryn hade vänt sig nu och låg inte med huvudet ner längre.



Tycker du vattengympan hjälper för rygg och det? Ska på första ikväll =) Spännande!

2010-08-24 @ 16:39:15
URL: http://familjonskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback