Måndag igen

Så var helgen slut och det är måndag och ny vecka igen. Tycker att den här helgen som har varit har känts så lång, men det måste ha varit för att vi var på festivalen i torsdags. Då kändes det som helg.

Idag ska jag prova att gå på vattengympa igen. Min förkylning är nästan över (förutom hostan) och benen är inte så svällda idag.
Jag hoppas bara att de har fått till bassängen då den var så kall förra gången. Bara 27 grader istället för 33 och de 6 graderna märks av kan jag säga...

Innan vattengympan ska jag hinna in på ohlssons tyger för att köpa lite tyg som ska bli till en vintermössa till pyret. Har funderat fram och tillbaka vad vi ska köpa för storlek på en overall då vi kommer att behöva två olika. Så svärmor har löst det problemet åt oss, hon håller på att sy en som vi kan ha i början och sen kommer jag att låna en från polarn och pyret av syrran.
Hur som helst så behöver vi en mössa att ha i början som ska matcha till overallen som svärmor syr. Känns så spännande att det inte är så länge kvar nu.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Shit jag är sjukt avundsjuk på dig, önskar jag också hade någon sysvärmor eller någon symänniska över huvudtaget som sydde massa fint åt oss.

Dregglar för fullt över pyrets voksipåse.. vill också ha!!

2010-08-09 @ 15:50:55
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Jenny

Vilken snäll svärmor du har som syr en massa till pyret :)

Nej, det börjar närma sig för dig också,själv har jag BF om exakt en vecka :)



Jenny

2010-08-09 @ 19:04:08

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback