Yr

Har precis kommit från duschen och var bara tvungen att sätta mig ner. Kände mig yr i huvudet, nästan som att jag ville svimma. Men nu känns det bättre så då måste jag ju bara sätta mig vid datorn en stund ;)

Idag har vi sånt där mysigt vara inne väder, med andra ord så är det regn i luften och kalla vindar. Så jag kommer att hålla mig inne idag.
Tror att det blir att krypa upp i soffan med nån bok. Känns som att jag mest läser nu för tiden, men det är perfekt underhållning för mig.

Igår var mamma på apoteket och köpte små tomma flaskor till mig, som jag nu har fyllt schampo och balsam i. Hon köpte även en liten flaska med duschkräm. Så nu är flaskorna nerpackade i min neccesär tillsammans med tandborste, tandkräm, deo, hårborste och lypsyl. Nåt mer har jag inte packat än, men har tänkt att fylla den allt eftersom. För jag vet hur jag blir om jag måste packa när jag är stressad, allt blir då bara pannkaka.



Än så länge är det för tidigt att börja packa bb väskan, men jag kan erkänna att jag funderar mycket på vad jag ska ha med mig.

Om lite mindre än 2 veckor är det dags för vårat tillväxtultraljud och då ska vi äntligen få se våran älskade bebis igen.
Jag ska då fråga den som gör ultraljudet om de ser om det är en pojke eller flicka. Vill höra igen så att de verkligen är en tjej.

Än har jag inte tagit bort några prislappar på alla kläder jag har köpt till pyret, för om det inte är en tjej så kanske det är lättare att sälja klänningarna på tex tradera om lapparna är kvar.
Om de säger att det är en tjej så ska jag börja att tvätta upp alla små kläderna. Jag längtar som bara den att få tvätta, vika och sortera in kläderna i pyrets byrå.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hade många plagg med mig till vår prinsessa men det behövdes bara ett plagg, och det var det hon åkte hem i. Dem vill gärna att bebisarna ligger i bara blöja på BB mot föräldrarnas hud. Däremot hade vi med oss en filt som vi hade stor användning av, svepte in henne i den om vi var rädda att det var lite kallt.



Ett gott råd, ta med eget toalettpapper, det gjorde inte jag och jag fick stå ut med BB:s hårda papper, inte kul efter en förlossning :)



/Jenny

2010-08-21 @ 14:39:58
Postat av: Tonci

Tack för tipset ang. kläder. Jag tänkte också att det kan vara bra köpa kläder som ska sedan passa till amning (med knappar...osv.). Speciella amningskläder vågar jag inte köpa så mycket än, tänk om jag inte ska kunna amma, men jag hoppas att det inte blir sånt problem.

Kul att tillväxtultraljudet närmar sig för er!

Att tvätta kläder har jag också längtat efter redan från att jag köpte de första plaggen. Nu är våra barnkläder tvättade och ligger på deras plats. Det känns så skönt! Nu längtar jag att kunna använda dem och sätta dem på vår bebis!

2010-08-21 @ 14:46:49
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/
Postat av: Lila

Hej tjejen! Så himla synd att du inte kunde vara med idag, det är jättemysigt. Men nästa gång kanske?! Shit vad stor mage du fått - jättecoolt! Blev jättebra i babyns rum! Kram Lila

2010-08-21 @ 17:11:55
URL: http://www.minbloggvarld.blogspot.com
Postat av: Carolina

det är säkert en tjej :) ni har bara kikat på RUL va? För ni gjorde inget köns-ul?

mysigt att tvätta och vika, älskar att göra sånt. jag trodde jag var klar för några veckor sedan, haha, men man handlar ju på sig en massa nytt som ska tvättas, strykas och fixas hela tiden, så ;)

jobbigt med yrsel, för mig berodde det på för lågt blotryck, det blev bättre i vecka 34 när blodtrycket steg litegrann :)



kraaaaam!

2010-08-21 @ 17:41:14
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Ja vädermässigt sett gillar jag också sommaren bäst. MEn hösten är bra mys den med och helt klart bäst klädesmässigt sett!



Den är från Ginatricot!



Får man fråga varför ni ska göra ett tillväxt Ul?



kram

2010-08-21 @ 17:41:41
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Lotta

Det jag minns att nån borde talat om för mig var att skaffa en riktigt fet och bra hudcreme. Kanske inte att ha redan på BB men så att den finns hemma sen. När östrogenet sjunker så kan man få torr hy. Jag trodde formligen att ansiktet skulle ramla av i flera veckor :(



Du har parfymfri deo va? Bebisen kommer att "bo" under dina armar en hel del. En parentes bara <3

2010-08-21 @ 22:24:02
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Anna - Gravid ♥

Ja du får göra det! :-)



Okej, bra att dom kollar upp lite extra och såklart himla KUL också!

Blir lite avis..Hade gärna kikat på lillprinsen igen innan han kommer ut! :-)



kramen

2010-08-21 @ 22:27:42
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback