Nöjd

Igår körde vi på som vi hade bestämt, alltså att Cornelia började att amma för att sen få ersättning. Våran lilla tjej kan inte ha blivit mätt tidigare, för efter att hon hade ammat så åt hon ungefär 100 ml ersättning. Så igår kväll hade vi en riktigt nöjd tjej som nästan inte hade nån magknip. Så jag hoppas att det fortsätter så här, känns så himla skönt att slippa hålla på att stressa ihjäl mig med den där bröstpumpen.
Inatt har vi sovit från ungefär 23 till 03:30 då det var dags för lite mat, men vi somnade om ganska fort efter maten för att sen vakna vid 07:30 tiden. Så även inatt har vi haft en bra natt.

Snart kommer en jobbarkompis förbi här med sin lilla kille som är en dryg månad äldre än Cornelia. Ska bli riktigt trevligt att träffa dem.

Annars så händer det inte så mycket här idag, ska försöka komma ut på en promenad lite senare då det bara är -3 grader här. Helt underbart, ska visst vara så här "varmt" hela veckan.


Kommentarer
Postat av: Marre

Visst är det drygt att pumpa. Här hemma gör vi också så att vi kompletterar ifall vi märker att lillen fortfarande är hungrig. Man märker på dom när de börjar bli otåliga vid bröstet. Lucas brukar dra i vårtan och böja sig bakåt.

Det är praktiskt att komplettera i villket fall på kvällen för då får man nästan alltid sova lite mer ochså blir bebis mätt och belåten=DKram kram!!

2010-12-02 @ 17:01:35
URL: http://tilldendagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback