Bilar....

Det här med bilar verkar verkligen inte vara våran grej, är riktigt less nu och ser pengar som bara rullar iväg... Hmm kanske ska ta det från början så ni förstår vad jag menar...

Igår så skulle J åka iväg med bilen och det var inte mer än så, när han nästan är framme så börjar oljelampan att blinka och bilen tappar kraft för att sedan bara dö och sen ville den inte starta längre.

Så det var bara att bogsera bort bilen därifrån och nu står den bara. Har ringt till vårat försäkringsbolag idag men motorhaveri går tyvärr inte på försäkringen men vi hade tur att "få" en hyrbil som vi bara behöver betala 25 % av kostnaden för. Hyrbilen får vi ha till den 11/1 som längst.

Den här dagen har vi varit runt på olika verkstäder för att kolla om nån vet vad som är felet och kan fixa det, men det är inte det lättaste att få en tid. Så nu ska våran bil in i svärmor och svärfars garage för upptinning och sen får vi se vad som händer.
Det är roligt nästan jämnt...




Kommentarer
Postat av: Anna

BLäää fy va trist! Bilar kostar bara pengar! Vi har iofs haft tur med vår nuvarande bil, den har aldrig strulat. Men u är det dax att köpa ny tycker mannen, men vi är inte riktigt överrens om vad vi ska ha :)

Hoppas det inte är nått stort fel så det blir så dyrt!

2010-12-28 @ 16:31:09
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/

Usch va tråkigt!!



Alice är 11 veckor idag! det går alldeles för fort :)

2010-12-28 @ 17:15:07
URL: http://avlangtan.blogspot.com/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ja dom små liven växer fort minsann! Så av den anledningen är det ju bra om man kan shoppa lite kläder på rea så det slipper bli så dyrt! P.O.P har bra kläder har jag hört..jag har dock inte hunnit handla nånting själv därifrån, än. :-)



Det där med bilar är ju som det är...Min bil lever för tillfället sitt eget liv...Startar ibland och ibland inte... :-/



Kram

2010-12-28 @ 21:07:53
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åh bilelände!!! Nödvändigt ont det där!! Tack för din kommentar i min blogg! Klart att er fina Cornelia är bästa julklappen! Hon är så fin! Längtar så efter pysen att han oxå ska komma!

Ha nu en fin onsdag o hoppas det ordnar sig med bilen. Kram Jenny

2010-12-29 @ 10:59:43
URL: http://engeln-nilwa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback