Bruna och fräscha

Äntligen så har jag gjort mina två första nätter och nu är jag ledig ända tills på fredag, lyxit värre eller hur ;) Undra vad jag ska roa mig de två hela dagarna som jag är ledig...

Idag har min svägerska och hennes kille kommit hem från deras 3 veckors semester i Thailand. De var riktigt bruna och frächa. Man längtar själv bort til värmen när man får höra hur de har haft det.
De hade köpt ett riktigt snygg rosa puma väska till mig, jag hade visat en bild på en annan rosa väska men den var i tyg och den jag fick var i skinn så den var så mycket bättre. Så än en gång Tack!

Vi har även hunnit med att träffa min systerson en snabbis, så han fick tjocksockarna som jag hade stickat och de satt helt perfekt. De var som gjorda för han. Mitt ögonmått måste vara rätt så bra i alla fall ;)

Nu är det bara 4 dagar tills det är dags för vårat frysförsök, tror ni att vi längtar?!
Våran nedräkning har härmed börjat ;-) Har nyss kommit hem från affärn där vi köpte lite gott att ha med oss i bilen att äta och snaska på. Undra om det kommer att vara kvar på söndag när vi ska åka iväg?!

 

Kommentarer
Postat av: Plusresan

Klart ni längtar! =) Och jag längtar med er. Har bara ruvat i 8 timmar och är redan trött på att vänta. Jag behöver att det händer mer grejjer.



Tack för gratulationerna förresten. Och för det där du sa om äggstockarna. Det låter lovande =)



KRAM

2010-02-03 @ 21:47:36
URL: http://plusresan.blogspot.com
Postat av: Sara

Oj vad spännande. Jag ska ju böra testa nästa tisdag så jag kommer också snart börja nedanräkningen. Är redan pirrig i magen så jag kan bara tänka hur du känner.



Håller såklart mina tummar, som alltid!

Kramar

2010-02-04 @ 08:11:06
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Greta

Här håller jag tummarna så händerna domnar.



En anna sak som jag såg just. Högst upp till höger på sidan är det felstavat. Våran ivf resa, det står våran IFV resa. =)

2010-02-04 @ 10:21:47
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Greta

Men det är bara felstavat när man klickar på att kommentera ett inlägg, inte när man är på start/ huvud sidan. Lite knepigt.

2010-02-04 @ 10:25:33
URL: http://torparfru.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback