Dansar ut julen

Idag är det trettondagen och nu är jag spy less på julen, så idag ska den ut så enkelt är det. Jag måste bara vakna till lite mer innan jag tar tag i det.

Det är alltid lika mysigt när julen ska fram, då går det fort men sen när den ska bort så känns det bara jobbigt. Men i år har jag inte tagit fram så mycket pynt så det borde gå rätt så fort att plocka bort allt.

Imorse när jag kom till min bil på jobbet så ser jag en böteslapp på min ruta. Kollar runt lite och ser att alla mina kollegor också har fått det. 350 kr för att vi har parkerat på besökandes plats, där vi alltid brukar stå på natten. Det stod på lappen att vi inte hade gilltligt parkeringstillstånd för att stå där. Nu har vi kopierat av våra parkeringstillstånd och gett det och böteslapparna till våran chef så vi får hoppas att hon ordnar upp det här till oss. Känns inte så kul att lägga pengar på böteslappar...


Kommentarer
Postat av: Milliez ♥ Bilvande 3 - barnsmamma

Här hemma borde julen dansas ut med, men har inte riktigt ork så det får bli en annan dag. :)



Usch böter är inte kul alls. Hoppas att det ordnar sig :)



Kram

2010-01-06 @ 15:51:23
URL: http://milliez.nu
Postat av: heidi

Hej, vill bara önska er all Lycka Till med barn, vi försökte i ca 5 år innan vi äntligen fick plus o då med hjälp av ivf, nu har vi en underbar son på 6 månader ♥ Så tappa inte hoppet om att ni en dag kommer lyckas på ngt vis, om inte genom att bli gravida, kanske genom adoption, hoppas för er skull att ni lyckas ♥ Massa styrke kramar från mig som vet hur det känns.

2010-01-06 @ 22:00:28
URL: http://heromer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback