Tjorv på jobbet, igen...

Igår hade jag fått ett mail från min ivf klinik, de hade fortfarande så mycket att göra så det är därför de inte har hunnit höra av sig till mig än.
Jag ska i alla fall göra ett vul på fredag, de skulle faxa på måndag till stället där jag ska göra det, så de hör säkert av sig på måndag eller tisdag. Då ska jag fråga om blodproven också.
På fredag får jag också veta när jag ska börja testa med ägglossningstester, känns spännande att vi äntligen är på gång igen.
Såg att vårat senaste försök gjorde vi i slutet av maj förra året så det är längesedan nu. Men den pausen har varit välbehövlig för oss båda.

Den här nattens arbete har varit riktigt jobbig. Det började med att vi fick en massa nya besök och behövde då hjälp av våra kollegor för att hinna med jobbet. Två av tre grupper ställde upp på en gång och hjälpte oss medans den sista gruppen satt tyst.
Sen under natten blev det många telefonsamtal, som blandades med skrik och gråt. Är det så här det ska vara på en arbetsplats, tycker att det mest liknar dagisnivå nu.
Jag vet att den här natten kommer att bli liknande om det inte har skett nåt mirakel, men men det är bara att ta och bita i det sura äpplet. Jag ska då inte bli den som hettsar upp mig, utan jag tar det lugnt och andas!

Hoppas att ni andra ha en bra helg!

Kommentarer
Postat av: *

Nackdelen med att arbeta med andra.

OM jag får en ny placering så hoppas jag att det är en med arbetskamrater på. Börjar vara less på att alltid vara ensam utplacerad. Allt blir så särskilt då. Men samtidigt hoppas jag inte att det blir en jobbigt arbetslag där det bara är gnäll.



Förresten, villken affär kan man köpa garn på här i krokarna?

2010-01-23 @ 17:43:35
URL: http://densomvantar.blogspot.com/
Postat av: Anna

hoppas verkligen att det ska gå bättre i natt för er. Och att vissa på jobbet skärper till sig.

2010-01-23 @ 18:47:07
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: Lila

Hej på dig!

Blir lite nyfiken på vad du jobbar med?

kramis Lila

2010-01-23 @ 21:07:06
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Härligt o köra igång igen!



Svar ang. LP-skiveramarna: Tiger har en hemsida, men ingen webshop, tyvärr :-( Och jag såg även på deras hemsida att de bara finns i södra Skåne.

2010-01-24 @ 00:15:29
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: rockygirl

skänker er all min styrka och kärlek och hoppas att denna gången kommer allt gå precis som ni vill!!

2010-01-25 @ 16:08:02
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback