Ett varv med städredskapen

Idag har jag gjort en massa nyttiga saker här hemma, känner mig nöjd med mig själv. Huset är storstädat, sängarna är renbäddade, tvätten är insatt i garderoberna och tvättmaskinen går nu varm här hemma. Kan det bli bättre än så?!

Så resten av dagen/kvällen ska jag ägna mig åt saker som jag själv verkligen vill göra, med andra ord ska jag fortsätta att sticka på min nya mössa och spela wii. Tror att det kommer att bli mest wii spelande.

Jag har hört att man kan ladda ner gamla Nintendo spel till wii konsolen som man sparar på hårddisken, men jag som inte är så duktig på sånt måste nog ta lite hjälp av nån. Jag vet inte om man måste chippa om Wii först eller om det fungerar på en gång, om det är nån av er som vet så får ni gärna säga till :)
Är så sugen på att spela alla gamla super mario spel.

Jo förresten, jag måste väl erkänna att jag hade träningsvärk imorse när jag vaknade. Lite pinsamt att man får det av tevespel. Men även J hade ont i armarna imorse så det är inte bara jag som är otränad ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag ska ta och höra med Mattias hur han gjorde. Men man behöver inte chippa de iaf.

2010-01-12 @ 14:38:24
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: Fru barnlös

Vet inte om man kan ladda hem gamla Mario spel. Vi har köpt ett Mario spel till Wii. Det är jätte roligt och väcker gamla minnen. Kul med ett spel som jag och mannen kan spela tillsammans. Innan har vi haft Xbox och där är mannen så överlägsen med alla knappar så det är inte roligt.

2010-01-12 @ 18:47:34
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: C

Kul med Wii. M är lite sugen på att införskaffa ett sådant.

Missade min tvättid som jag hade idag i stora tvättstugan... som vanligt. Var väldigt städ-taggad innan jag "glömde" bort den ;)

2010-01-12 @ 20:47:19
URL: http://densomvantar.blogspot.com/
Postat av: Lila

Men så roligt att ni också införskaffat er ett Wii spel. Blev öm i armen efter bara kört några minuter....vågar inte säga det högt då folk måste förstå hur otroligt otränad jag är:).



Kram L

2010-01-12 @ 22:16:09
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com
Postat av: Kix

Jag får också träningsvärk av Wii... men tränar man ofta så borde man väl musklerna bli tillräckligt tränade och då får vi inte träningsvärk längre! :)



Kix

2010-01-12 @ 22:36:50
URL: http://kix.bloggplatsen.se/
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Vi fixade alla gamal Super Mario Bros spelen till vår gamal xbox som vi chippade, det va väl typ 5-6 år sen. Så det ska nog inte va så svårt o fixa det till Wii som ändå e Nintendo :-)



Ha, ha, tv-spelstumme ;-) Ni får skaffa Wii fitness så blir det träning för heöa kroppen, jag har en kompis som gick ner jättemycket i vikt med hjälp av det :-)

2010-01-12 @ 22:42:55
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Johan

Om ni skaffat Wii och inte varit online med den än (eller gått online ganska nyligen), pröva de här stegen: http://www.youtube.com/watch?v=bz7QbyYVw9A



Då får ni 500 Wii points och kan skaffa ett Nintendo 8-bitars spel gratis :)

2010-01-22 @ 21:46:07

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback