I shoppar taget

Nu äntligen har jag fått lite tid över till att sitta här vid datorn, eller tid har jag väl egentligen haft men jag har prioriterat annat.

Jag jobbade igår natt och när jag kom hem från jobbet imorse så började jag att ringa till parkeringsbolaget som hade gett mig parkeringsböter. Jag var jätte trevlig mot mannen som svarade och sa som det var att de hade skrivit fel på böteslappen för jag hade inte parkerat där det stod. Han sa då att de hade uppmärksammat det och att de skulle riva min böteslapp så det kändes så skönt.

Efter det var det bara att hoppa i säng och försöka få några timmars sömn.

När jag vaknade kände jag mig pigg så jag lurade med mig gubben till stan då jag hade läst i tidningen att de hade total utförsäljning på KappAhl, 50 % på allt. Så där blev det att lite nya underkläder till både mig och J. Alltid kul när man kan fynda.

Efter det tog jag en sväng förbi garnaffärn och köpte ett nytt garn till en slags mössa som jag ska göra.

Sen har vi även varit och köpt ett Wii spel så det är framför tv:n och tv spelet som jag har spenderat hela kvällen. Så himla roligt det är. Hur pinsamt det här än är så känner jag av i min höger arm att jag har "bowlat" hela kvällen ;-)



Kommentarer
Postat av: Jenny

Hurra för sönderrivna böteslappar.



Haha, jag brukar också ha träningsvärk efter att ha bowlat med Wii;o)



Kram!

2010-01-12 @ 21:26:17
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback