Undersökning

Gårdagen var riktigt trevlig. Jag hämtade först systersonen på dagiset och lekte med han, sen blev jag sminkad och fixad av syrran och efter det bar det iväg på en förfest med två kompisar.
Sen åkte vi till en sportbar där vi var hela kvällen. Alltså en lyckad kväll.

Imorse var det inte lika roligt att kliva upp. Klockan ringde halv nio och då var det bara att ställa sig i duschen.
Sen var det bara att klä sig ordentligen för ute var det -23 grader alltså i stan hemma var det -28 grader...  och iväg till läkaren.

Var lite nervös när ultraljudet skulle göras, undrade lite hur min slemhinna skulle vara. Frågade läkaren innan undersökningen hur tjock slemhinnan ska vara dag 10 och hon sa då 7 mm. Jag tror att jag höll andan medans hon gjorde undersökningen och blev lättad då hon sa att min slemhinna var just 7 mm, så jag är riktigt glad. Jag hade även en äggblåsa på vänster sida som var 12 mm. Hon kollade även om jag hade några cystor men inte det. Så ikväll kommer jag att fira med lite godis framför tv:n.
Jag fick även lämna blodprover, både för att kolla hur mitt TSH värde är (levaxin) och även blodvärdet. Läkaren frågade om jag hade gått ner i vikt så jag blev riktigt glad att hon såg det. Hon sa att missfallsrisken sjunker om man går ner lite i vikt. Men hon tyckte inte att jag skulle gå ner nåt mer så jag inte blev för smal, trodde hon skojade med mig, för jag har fortfarande några kg kvar som ska bort.

Sen kom samtalet från min ivf klinik och även de var nöjda med min slemhinna, doktorn ville att jag skulle börja testa med ägglossningstesterna på söndag men jag ska fuska och börja redan imorgon. Vill inte att vi ska missa ägglossningen.

Idag har en av mina kompisar fått barn, så ett jätte stort grattis till er. Ser fram emot att fortsätta läsa din blogg om livet som mamma.
När vi fick veta att de hade fått barn idag så kom även mina tankar på att vi också skulle ha fått barn snart om vi inte hade fått vårat senaste missfall då jag blev inlagd på sjukhuset.
Vi hade äggplock samma dag som paret som har fått barn, vi delade rum efter äggplocket. Sen samåkte vi till sjukhuset när det var dags för återföringen.
Men sånt är livet, det gick inte vägen för oss men för dem och jag är jätte glad för deras skull. Men samtidigt så finns tankarna där att det kunde ha varit vi som låg på bb nu och myste med våran nyfödde.

Kommentarer
Postat av: Greta

Hopas det går bra för er nu. Det var väl bra att läkaren tyckte du låg bra i vikt. Har du tänkt gå ner mer ändå.

2010-01-30 @ 09:22:06
URL: http://torparfru.blogspot.com
Postat av: Jenny

Härligt med de goda nyheterna!



Nu jäklar är det banne mig er tur!



Många kramar!

2010-01-30 @ 13:09:36
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback