Fogbesvär

Igår morse vaknade jag av att jag hade så himla ont i fogarna. Så hela dan igår tog jag det lugnt, orkade inte göra så mycket.
Den här natten har det gått relativt bra att sova. Har vaknat när jag har vänt mig för det är då det gör som ondast vid rörelser. Det tog ett tag att få till en bra sovställning men med hjälp av kuddar mellan knäna så gick det rätt så bra.

Idag ska vi åka till svärmor och svärfar med våra grannar. De ville se alla saker som min svärmor har gjort. Så det är de första som står på dagens agenda. Sen efter middagen ska jag åka till mormor för att låna hennes tvättstuga. Har en madrass till takvaggan som behöver tvättas och den rymms inte i min maskin.


Kommentarer
Postat av: Marina

Känner igen det där med smärta vid lägesändring. Jag har också kuddar till hjälp, 1 mellan knäna och 1 kudde som jag kramar.



Hoppas allt e bra med dig annars!!



Kram kram=)

2010-07-22 @ 15:12:21
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/
Postat av: Lila

Visst är det roligt med kräftskiva:)



Oh, var försik med dina "fogar". Det är inte roligt att få ont i dem, fick också ont tidigt men dessvärre lyssnade jag inte på signalerna och stormålade om hela vårt förra hus ändå. Har fortfarande besvär, sisådär 5.5 år efter förlossningen. Så ta det lugnt och vila mycket....ett litet tips bara:)



Kramis Lila

2010-07-22 @ 21:41:54
URL: http://minbloggvarld.blogspot.com
Postat av: Carolina

vad jobbigt med fogarna, hoppas det går över!



kram!

2010-07-22 @ 22:55:12
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback