Försäkringskassan

Jaaa, igår fick jag min sjukskrivning beviljad av försäkringskassan. Det känns som att en stor sten har fallit från mig nu. Jag har ju gått och funderat på hur det ska gå med allt det här och så hör man av olika personer att försäkringskassan är så hårda, men vad ska man göra om man absolut inte klarar av att jobba?!

Igår kväll var jag på vattengympa, känner att min kropp inte orkar med övningarna lika bra längre. I början gick det så bra men nu är allt tyngre och tyngre.

Ikväll ska vi grilla tillsammans med våra norska grannar som har en stuga brevid oss. Hoppas bara på att det ska bli lite bättre väder tills dess då det är regn i luften nu.

Förresten, har ju glömt att skriva om min mormors inglasade balkong. Vi var ju där igår innan jag var på vattengyma och fixade de sista detaljerna. Resultatet blev så mycket bättre än vad jag nånsin kunde tro. Det blev som ett extra rum, så mysigt. Pratade nyss med mormor och hon satt nu där ute och njöt av balkongen, så alla verkar nöjda nu!



Kommentarer
Postat av: Tonci

Vad bra att du fick din sjukförsäkring beviljad av FK. Nu kan du koncentrera bara på dig själv och bebisen, ta det lugnt och vila så mycket du behöver.

2010-06-29 @ 21:42:23
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/
Postat av: Lila

Så skönt för dig att du får sjukpenning, förstår att en stor sten har trillat av dig.



Kramis Lila

2010-06-29 @ 21:47:15
URL: http://minbloggvarld.blogspot.com
Postat av: Jenny

Skönt att du fick din sjukskrivning beviljad, så du kan fokusera på ditt välsignade tillstånd:o)



Många kramar!

2010-06-29 @ 21:56:36
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: rockygirl

Hej! Tack för den fina kommentaren =) Det värmer så gott när man får några trevliga ord =) Ja, det är en helt underbar känsla att ha det lilla livet i sin famn. Tänk så många år man har kämpat och du ska veta att det är sååå värt det. Alla dessa jäkla mediciner, alla gånger man har fått ett negativt svar, all smärta, allt det finns inte när man ser det underverk som man har fått. =) Älskar livet som mamma!



Molly har storlek 62 nu, det är fortfarande lite stort men det är bättre det än att trycka in dom kläder som passar precis..då ser hon ut som en stoppad korv..hihi ;)



ha en härlig kväll! massa kramar till er!

2010-06-29 @ 22:38:52
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback