Ikea

Idag har vi varit en sväng på ikea, var nog snabbaste gången vi var borta. Före vi åkte dit hade jag kollat upp på internet vad jag skulle ha och var det fanns på ta det själv lagret. Sen hittade jag givetvis lite extra saker som åkte med i vagnen men det hör ju liksom till.

Hittade allt jag skulle ha, så nu håller J på att montera upp en byrå och sen är det två garderober som ska monteras upp.
Känns skönt att ha köpt hem sakerna så att jag kan börja rensa i pyrets rum och sätta undan sakerna och framför allt kasta bort det som inte ska vara kvar. Jag orkar ju inte göra så mycket varje dag så därför vill jag börja redan nu.

När det är färdig rensat och så gott som tomt rummet så ska det målas om. Just nu är det träfärgat och det ska bli vita väggar och tak.

Efter ikea var vi en sväng på barnens hus och där hittade jag en Lundmyr of Sweden badcape som jag köpte till pyret. Det står Sötnos på badcapen.


Bild lånad från www.babyshop.se



Sen var vi även en sväng till en barnbutik och där fyndade jag tre olika klädesplagg på rean för sammanlagt 200 kr. Alltid kul när man kan fynda.


Kommentarer
Postat av: carolina

jag älskar fynd! visst är det mysigt att pyssla i barnrummet? men jag har typ pysslat klart nu, haha, så jag vet inte vad jag ska göra med de 11 sista veckorna nu ;)

2010-06-06 @ 21:01:06
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Sara

Japp, det är en ragdoll! :)

2010-06-07 @ 07:46:45
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



Jag älskar lundmyr, så söta grejer!! :)

2010-06-07 @ 08:34:59
URL: http://avlangtan.blogspot.com/
Postat av: Anna

Hej Sara! Var länge sedan jag uppdaterade mig på bloggar nu och här har ju hänt MASSOR! Många grattis till det lyckade UL och att magen växer, det är så otroligt kul att följa dig och se att allt är som det ska :)



Många grattis till att ni vet att du väntar en flicka också, har en känsla att det är det här också. Svårt att förklara, men jag bara tror det. Ha en fin fortsatt vecka, kramar //Anna

2010-06-07 @ 12:40:29
URL: http://mijaqi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback