Älskade pyre

Nu tror jag att sommaren är här för att stanna. Även idag har vi haft en riktig kanondag med sol och värme. Idag har det varit ännu varmare än igår och om jag kan lita på väderleksrapporterna så kommer det att bli ännu bättre väder imorgon, så jag hoppas att det stämmer!

Midsommarafton imorgon och den ska vi fira tillsammans med mina föräldrar, syskon med respektive, systerson och mormor. Ska först på picknick på dagen, sen blir det middag hos mina föräldrar. Så jag tror att det kommer att bli riktigt trevligt.

Idag var vi in en sväng till stan. Var förbi mormor där vi mötte upp mina föräldrar och så gjorde vi ett sista ryck med hennes inglasade balkong, så nu är allt klart förutom pyntet. Det ska hängas upp gardiner och så, men det kan vi inte göra innan fönstrerna är putsade och det ska de göra på måndag.

När J och pappa höll på med målning av tak så passade jag och mamma på att gå en sväng på stan. 
På polarn och pyret köpte jag en lite tunnare bebismössa. Sen var vi på en till barnklädesaffär och där köpte mamma ett jätte fint set från Villervalla i storlek 68.



Igår kväll upplevde jag nog det mysigaste hitills under den här graviditeten. Jag låg i soffan och tittade lite på tv. Då började pyret att leva rövare inne i magen och den här gången kände jag sparkarna riktigt tydligt inne i magen och även utanpå då jag satt dit handen. Efter ett tag så slutade hon att sparka, men då strök jag lite på magen och pratade och då började hon om igen. Kärlek säger jag bara!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh det är ju så underbart att känna sparkarna:o)

2010-06-24 @ 20:40:08
URL: http://www.barnlangtan.se/
Postat av: Teres

Visst är det underbart. I morse var en sån dag för mig oxå, jag tillomed såg hur det poppade i magen =) Och David kunde känna hur den lilla hoppade där inne =)



Glad midsommar

2010-06-25 @ 16:14:52
URL: http://familjonskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback