Mår dåligt

Jag åkte förbi mina föräldrar igår innan jobbet för att hälsa på. Först stirrade min mamma på min mage och sen även pappa och sist min lillebror. De tyckte att den hade växt jätte mycket på några dagar. Börjar bli svårt att gömma den ;)

Den här natten började inte så bra, kände mig små illamående redan från kvällen så jag tog och åt ett äpple och hoppades att det skulle gå över. Men så fel jag hade. Sen var det dags att äta mat, tänkte att jag var hungrig men inte ens min tonfisksallad hjälpte. Jobbade några timmar till men vid kvart i tre tiden gav jag upp, mådde inte bra så det var bara att svika min kollega och sätta mig i bilen och åka hem.
Trodde att jag skulle få kräkas men inte det.

Nu några timmar senare så mår jag inte lika illa, men det är inte heller helt okej. Tror att det har att göra med mina problem att få uträtta mina behov på toaletten. I lördags tog jag en skvätt lactulos och jag tror tyvärr att det är de som har gjort att jag mår illa.
Ska prata med barnmorskan om hur jag ska göra på onsdag när jag har tid för inskrivning, tills dess ska jag bara vänta.

Det blir i alla fall inget jobb för mig inatt, tror att det är bra för min kropp att vila.
För er som har mig som vän på facebook kommer att märka att det står att jag har magsjuka, vilket jag inte har. Men var tvungen att skriva det då det började spekuleras hej vilt när jag åkte hem att jag var gravid.


Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, detta spekulerande.. tänk om dom visste vad rätt dom har.. ;)



Hoppas iaf att illamåendet går över!

Kram

2010-03-22 @ 10:51:40
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Lotta

Stackarn :-( Du kör ju bil i jobbet så du kan inte ta Postafen där men när du är hemma rekommenderar jag att du testar det. Säljs receptfritt på Apoteket och finns på allergihyllan. Postafen har räddat många gravida med illamående. Funkar inte det finns det starkare doningar man kan få utskrivet av läkare.



Lider verkligen med dig. Kan du inte äta så bra så skit i att det ska vara allsidigt och nyttigt. Det viktiga i sammanhanget är att man får i sig nått. Jag åt bara tårta och chips i flera dagar i rad :P

2010-03-22 @ 13:39:14
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Usch för att må illa! Men jippie för att vara gravid! Hoppas du slipper må illa framöver.



Av Postafen blev jag däckad. Sov i 24 timmar i sträck, så mig hjälpte den inte. Men vet att andra tycker att den är bra, så helt klart värt att prova.



2010-03-22 @ 17:31:31
URL: http://tomfamn.blogspot.com/
Postat av: Lila

Hej Sara!

TACK för ditt "påpekande" i mitt blogginlägg. Blir glad när folk engagerar sig om det är otydligt det jag skriver, eller om jag formulerar mig lite knasigt som jag inte själv märker:).



Kram Lila

2010-03-22 @ 19:13:56
URL: http://minbloggvarld.blogspot.com
Postat av: Teres

Det är så roligt när du skriver, det låter precis som att du beskriver mig =)

2010-03-23 @ 12:53:51
URL: http://familjonskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback