En natt kvar

Första natten gick relativt bra, första halvan av natten gick överförväntan men under resten av natten började jag få ont i fogarna och mot slutet av arbetspasset så gjorde det riktigt ont.
Nu jobbar jag inatt och sen på onsdag är det dags för sjukgymnastiken, längtar som bara den dit. Det enda som jag vill är att få hjälp så att jag kan/orkar jobba fram till semestern. Skulle inte tycka att det vore speciellt roligt att bli sjukskriven redan nu.

Jag var inne i vårat förråd för några dagar sedan och letade efter nåt som jag redan har glömt bort vad det var och då hittade jag i alla fall en bok som jag har lånat av syrran (förlåt att jag glömde att jag hade den) när jag blev gravid första gången, På smällen från A till Bebis.
Så den ligger jag och läser nu på kvällarna.



"Att vara gravid är en kroppslig och mental berg-och-dal-bana, och frågor av alla möjliga slag hopar sig - frågor som de flesta gravidböcker slätar över med ett "Allt är normalt, lilla vän". Hur blir sexlivet när man är gravid? Vart tog alla vilda vänner vägen? Kan barnet bli en hårig apa om gravida mamman äter vitaminer? Om man varit brakfull fem gånger innan man fick reda på graviditeten, har det skadat bäbisen? I På smällen - från A till Bebis delar Ann Söderlund och Hannah Rosander med sig av oumbärliga tips, råd och hemlisar från sina graviditeter."

http://www.bokus.com/b/9789185015337.html


Kommentarer
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



Jag läser med den boken, gillar ann söderlund så jag gillar den verkligen :-)

En annan rolig läsning jag rekommenderar är "9 ½ månad" av annika lantz, den älskar jag!

2010-05-17 @ 19:16:39
URL: http://avlangtan.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Jag sträckläste boken när jag var gravid:o))

2010-05-17 @ 19:32:16
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback