Flytt och kalas

Imorse ringde väckarklockan redan 07:15, då var det bara att hoppa in i kläder och göra sig iordning för att åka och hjälpa syrran med familj som har flyttat idag.
Jag har i och för sig inte hjälpt till mycket, J åkte iväg med en lastbil tillsammans med min pappa medans jag stannade med mamma och såg till systersonen.

Passade på att äta lite frukost där. Sen när jag kom till huset var det bara att äta lunch, som ni säkert förstår så är jag hungrig nästan hela tiden.

Jag kunde i alla fall hjälpa till med lite småsaker i huset, som att bädda sängarna och rengöra lite hyllor. Det tunga jobbet överlät jag med glädje åt karlarna och de icke gravida kvinnorna.

Efter flytten så åkte vi till J:s mormor och morfar för hans morfar fyller år idag. Där bjöds det på köttsoppa och en tårta till efterrätt. Min dag har alltså till största del bestått av att äta ;)

Var och gick en liten bit när vi var hos hans mormor och morfar, fast jag bara gick kanske 200 meter så fick jag ont i höger fog. Så det var bara att gå och sätta sig igen i fåtöljen.

Igår fick vi tipset att man kunde lyssna med en tom toarulle mot magen och på så sätt kunna höra pyret. Så det har vi testat idag och J hörde pyret, men det är en livlig bebis som bor i min mage för man hinner bara precis höra h*n så försvinner ljudet igen ;)

Kommentarer
Postat av: Marina

Visst e det skönt att ha en gilltig ursäkt till att inte behöva hjälpa med det tunga och att vara hungrig nonstop hehe=)

Vi flyttar 1 juli...jag ska inte utsätta mig för större ansträngnin...det får mannen & nån snäll kompis göra=)



Det där med tom toa rulle mot magen måste vi testa=) Spännande=)

2010-05-23 @ 19:49:31
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback