Telefontid med läkaren

Även imorse klev jag upp tidigt, men den här morgonen vaknade jag av mig själv. Hade egentligen ställt klocka på 07 men vaknade redan vid 06:30 så då var det lika bra att kliva upp.

Efter att ha gjort mig färdig åkte jag iväg till vårdcentralen där jag tog blodprov, blev bara ett rör den här gången och det gick fint. Om några dagar får jag höra hur mitt TSH värde ligger (äter Levaxin).

Nu sitter jag och väntar på att min läkare ska ringa upp, funderar lite på hur jag ska göra med jobbet när jag har så här ont. Är tänkt att jag ska jobba på onsdag och torsdag. Onsdag kan jag vara hemma från jobbet utan sjukintyg men från och med torsdag så måste jag vara sjukskriven om jag ska vara hemma.
Jag känner fortfarande att det är alldeles för tidigt för att bli sjukskriven redan, men samtidigt kan jag inte gå till jobbet och ha så här ont. Skulle nog aldrig klara av mina arbetsuppgifter.

OM jag hade haft ett lättare jobb så kanske jag inte hade haft de här problemen, men då jag jobbar på ett tungt ställe inom vården, NATT och kliver ut och in ur bilen kanske 80-100 gånger så sliter det rätt så mycket på mina redan onda fogar.

Idag är jag i vecka 17+6, imorgon går jag in i vecka 19. Jag har nu gått 45 % av graviditeten tänk snart halvvägs :)


Kommentarer
Postat av: IVF-karusell

Beklagar er lilla misses bortgång! De är ju som små familjemedlemmar de håriga sötnosarna! ♥



Dags för ultraljud imorgon eller när var det? Hoppas det går bra & att ni får bilder med er!

Kram!

2010-05-24 @ 22:40:05
URL: http://www.ivf-karusell.blogspot.com
Postat av: Anna

Hoppas att det löser sig för dig Sara, kan de inte omplacera dig några månader? Vad fort tiden gått, redan i vecka 19 imorgon :)

Kram

2010-05-25 @ 11:44:13
URL: http://mijaqi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback