Kalas

Den här natten har gumman haft lite problem med magen. Hon vaknade vi 03- tiden och fick då mat och sen så kunde hon inte somna om, så det slutade med att vi gick och la oss på soffan. Det fungerar alltid, jag pallar upp mig med kuddar och lägger henne på mitt bröst/mage. Sen när hon har somnat får hon ligga på divanen i soffan.

Vi har varit på apoteket idag och inhandlade sempers magdroppar också, så nu ska de kombineras med minifom dropparna. Hon på apoteket sa att det var bra att kombinera de två preparaten så jag hoppas att det snart ska ge resultat. Vi ger nu 25-30 minifom droppar före varje måltid efter att ha rådfrågat med våran barnmorska.

Idag har Cornelia fått vara på sitt första kalas, det var hennes farmor som fyllde år. Så då satt vi självklart på henne kalas klänningen och strumpbyxorna och hon blev så fin. Farmor fick en ram med tre bilder på lilltjejen kan säga att det var nog den populäraste presenten ;-)

Jo förresten det verkar vara mjölkstockning jag har fått då det vänstra bröstet har fått en röd rodnad, får se om det blir bättre annars blir det en tur till fabror doktorn. Jag tycker i alla fall att det har börjat göra mindre ont när jag pumpar och ammar.


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Kevin

Så fin hon är!

2010-11-26 @ 20:55:55
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Hon är verkligen söt som socker er lilla prinsessa. kram

2010-11-26 @ 20:59:46
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Caroline - Gravid med plupp!

Så söt hon är! :)

2010-11-26 @ 21:28:37
URL: http://carroomattsson.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv. Ja vi har fått riktigt mycket snö, eller ja det beror ju på vad man jämför med men utan snöskyffel så ör det tillräckligt!! :) Dock inte så kallt mellan 0 och -4 grader.. kram

2010-11-27 @ 16:51:40
URL: http://annasunderbara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback