Funderar

Igår blev det som sagt var en laddning till med köttbullar som hamnade i frysen, så nu finns det en massa mat som är färdiglagad. Började laga mat för att frysa ner för några veckor sedan, så nu finns det köttsoppa, plättar (onyttigt med gott), spagettilåda, fläskfilé i sötsursås tillsammans med ris, lax i pastasås, köttbullar, hmm kommer inte ihåg om det finns nåt mer men det gör det säkert.

Fika har jag också laddat upp med så jag tror att vi kommer att klara oss bra. Imorgon fyller i alla fall J år, så då blir det förhoppningsvis kalas här hemma. Vi hoppas så klart att det inte blir nåt kalas, utan att hans födelsedag firas på förlossningen/bb istället. Hade blivit perfekt!
Det känns lite som att J har blivit lite bortglömd, för ingen vet ju om det blir nåt kalas eller så. Högst upp på hans "önskelista" står pyret, det finns absolut inget som kan bräcka det.

Hur som helst så har vi inte planerat nån tårta eller så till imorgon så blir det kalas så får J åka iväg och köpa nån färdig tårta imorgon bitti. Fika finns som sagt var redan i frysen så det blir bra. Blir ett mycket enkelt kalas den här gången.

Om det inte blir nån bebis innan söndag så ska jag följa med mina föräldrar på ikea på söndag. Min lillebror har köpt sig en lägenhet så nu ska han handla en massa små saker till den, så då kan han behöva ett bra smakråd ;) Samtidigt tänker jag att ett ikea besök kanske kan sätta igång värkarna, hoppas kan man alltid göra i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback