Bakar

I förrgår så fick jag en förfrågan här på bloggen om jag ville skriva en artikel om att vara ofrivilligt barnlös för Babyvärden. Men jag såg inte den frågan förrän senare och då hade de redan fått tag i en annan. Vilket var bra, tror inte att jag skulle kunna skriva det så bra nu då jag bar väntar på vårat mirakel.

Hur som helst så nappade fina Sara på erbjudandet och har skrivit en jätte bra artikel. Är grymt imponerad av henne. Om ni vill läsa det hon har skrivit så finns det här.

Igår fick jag nåt ryck så då passade jag på att baka mockarutor. Sen var det inte slut där utan då gjorde jag smultronsaften så blev riktigt god. Det påminner mig om när jag var liten.

Är sugen på att baka lite mer, men jag måste nog lugna mig lite grann. Har beställt ny kyl och frys som kommer idag, så det gäller väl att se att allt rymms i den först. Idag har vi en frysbox, men vårat mål är att vi inte ska behöva den längre (syn kanske jag ska säga...)

Vad ska vi annars hitta på idag då, jo ikväll ska vi och mina föräldrar åka till en grannstad och gå på deras stadshotell och äta middag. Min faster var där förra helgen och det hade varit riktigt gott.
Man fick beställa vad man vill ha för kött tex och tillbehör till det, sedan stekte de bara köttet som snabbast och man fick själv steka klart köttet på en varmplatta vid bordet. Kanske lite svårt att förstå vad jag menar, men det ska bli spännande att få testa det här i alla fall.

Idag är det fredag så lite fredagsmys bli det här hemma också med lite gotta ;)


Kommentarer
Postat av: Sara

Fasen vad duktig du är som bakar och har dig! Och TACK för dina fina ord om artikeln, blir glad att det uppskattas!



Snaaart kommer pyret, mysigt!

KRAM

2010-09-19 @ 18:07:18
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback