Shoppat lite...

Igår efter ultraljudet så var jag bara tvungen att åka förbi Lindex en sväng. Gubben mumlade nåt om att vi redan hade tillräckligt med bebiskläder men ibland väljer jag att inte lyssna ;)
Var ju tvungen att fira att allt såg bra ut på ultraljudet.

Jag köpte i alla fall ett par leggings i storlek 56 till pyret. Sen ville jag ha 1 svart body i storlek 56 och 1 i storlek 62 men de var slut. Så när jag kom hem så satte jag mig vid datorn (ovanligt va`?) och då beställde jag de svarta bodysarna från Lindex hemsida istället. Tog 2 stycken i storlek 62 då fläckar syns snabbt på svart. Hittade även ett par matchande sockar som hamnade i handlingskorgen också. Tycker att det är så bra att lindex har ta 3 betala för 2. Nu hade de även 10% på allt man handlar på deras internetsida.



Nu ska jag åka iväg till stan för att hämta upp min mormor som är så snäll och har erbjudit sig att putsa alla våra fönster, då hon inte tycker att jag ska slita med det. Tror inte heller att jag skulle orka göra det.
Så medans mormor jobbar med fönsterputsningen så ska nog inte jag göra så mycket.

Till middag har mormor beställt köttsoppa, så det ska det bli!


Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Fina kläder! Och härligt att få hjälp med fönstren, vilken pärla till mormor du har!

2010-09-02 @ 10:16:32
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Monkan

Hej! Jag skulle bara vilja säga att det är väldigt dumt och onödigt att köpa så mycket kläder innan barnet är fött. Särskilt i st 62 som dom inte kan ha förrän dom är 2-3 månader gamla. Dessutom får man ju väldigt mycket i present i dom storlekarna. Du har all tid i världen att handla det när barnet är fött. Dessutom finns det ju alltid reastänger i alla butiker där man kan fynda. Dessutom...Gud förbjude...om det skulle gå illa...så är det ju obeskrivligt jobbigt att ha så mycket kläder till ingen nytta!

2010-09-02 @ 10:31:44

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback