Husmor

Igår var jag som en riktig husmor, jag började med att göra frikadeller till Cornelia. Sen fick jag för mig att jag skulle göra ett storkok med köttfärssås och spagetti, så sagt och gjort. Det blev 13 färdig måltider, köttfärsssås, spagetti, morötter, broccoli och palsternacka.
Jag snålade inte med kryddorna i köttfärssåsen, smakade av den och den smakade riktigt gott. I köttfärssåsen satt jag vitlök, passerade tomater, persilja, rivna morötter och lite olika kryddor.

Idag var det då dags för Cornelia att få smaka på mina kokkonster, köttfärssås och spagetti stod på menyn. Jag kan säga att det blev MVG i betyg för maten. Hon smackade som att det vore en efterrätt hon åt. 

Min lillebror har lagt upp en bild på Cornelia på facebook på julafton då hon hade sin juloutfit på sig. Då har en av hans vänner kommenterat bilden så här: MY GOD! Denne kommer bli mobbad på dagis.
Jag vet att när man lägger upp bilder så kan man få såna här konstiga kommentarer men jag blev så jädrans irriterad. Jag fattar inte vad den människan tänker på. Min lillebror tog självklart bort hennes kommentar.

Det är den här bilden som hon kommenterade.



Funderar lite på vad vi ska hitta på idag, kommer egentligen inte fram till nåt utan vi får ta dagen som den kommer.

 



 

Kommentarer
Postat av: Mamic

Vad tänkte människan på?!!

Sötare tjej får man ju leta efter, super fin tjej!

2011-04-16 @ 13:51:19
Postat av: Marre

Idioter finns det gott om;)



Du en fråga angående köttfärsen. Stekte du den eller Kokade du den?



Kram!!

2011-04-16 @ 14:04:44
URL: http://tilldendagen.blogspot.com
Postat av: MTVD

Jätteduktig du är som lagar egen barnmat. Jag har nog försökt, tro mig, men det har aldrig direkt uppskattats... Förmodligen har de vant sig med burkmaten...



Och undrar hur den där människan tänkte, ser då absolut inte nåt fel med den bilden. Söt unge, och fina kläder :-)

2011-04-16 @ 15:07:05
Postat av: Anna

Det var en konstig kommentar. Varför skulle hon bli det??



Var all maten till Cornelia?

2011-04-16 @ 15:43:52
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Blomster

Men va f-n! Varför skulle hon bli mobbad? Fattar inget förutom att människan inte verkar ha alla hästar i stallet. Alternativt ung och omogen. Hon skulle inte ha varit kvar som vän på min facebook. Det är ett som är säkert.

Vad duktig du är som lagar storkok. Efter att jag hade kladdat ner hela köket och Wilma ändå inte ville äta av min mat har jag nästan helt gått över på burkmat. Ibland tar jag bort lite av våran mat innan jag saltar den. Det får räcka. matlagning är inte riktigt min grej.

2011-04-16 @ 16:05:52
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Men va larvigt! Varför skulle hon bli det kan man ju fråga sig då! Suck.

Kul med massa barnmat, jag ska med köra storkok, så det är roligt att du tipsar om maträtter! :)

2011-04-16 @ 19:37:26
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Hanna

Men det var väl det dummaste jag hört? Varför skulle hon bli mobbad?! Nä, bry dig inte om den där idiotiska kommentaren.



Vad roligt att få laga barnmat, här är det potatiskok och ihoprörning av gröt som gäller :D Svårt att misslyckas alltså ;)



Sv: Köpte dom på Lindex, men dom var riktigt små! Det behövs dock till lillans pyttefejs, men jag har sett lite större på både H&M och KappAhl :)

2011-04-16 @ 20:55:36
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Fru F

Vilken j*vla kommentar. Jag förstår mig inte på sånt. Varför måste man skriva sånt, det kan ju inte annat än såra. Idioter!

2011-04-17 @ 01:28:03
URL: http://trueflink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback