Barnvakt

Imorgon ska Cornelia sova över hos sin mormor och morfar för första gången, det blir första gången jag är ifrån henne mer än 3 timmar. Men det ska nog gå riktigt bra. Det finns ju telefoner ;-)

Jag & J ska först gå ut och äta, sen ska vi gå på bio och se Hur många lingon finns det i världen. Ska bli så skönt & mysigt att bara göra nåt vi två. Sen att vi båda får sovmorgon är ju inte heller fel ;-)

När jag ringde till min mamma för att fråga henne om hon ville att C skulle komma och sova över så blev hon överlycklig, trodde nog inte riktigt att det var sant.

Igår gjorde jag en massa mat till Cornelia och idag fick hon testa köttgryta för första gången. Om jag ska ge betyg till min mat utifrån Cornelias minspel och ljud så blev det MVG ;-)

Det har varit lite osäkert hur det skulle bli med mitt jobb, så jag har gått med en klump i magen i några veckor. Men idag fick jag äntligen veta att jag får vara kvar när det blir en ny organisation. Många av mina jobbarkompisar får sluta, vilket känns tråkigt. Men samtidigt är jag så glad att jag får vara kvar, känns lite knäppt att jag är glad och lycklig då jag vet att andra mår dåligt just nu.

Jag vet inte om jag har skrivit om det tidigare men jag ska i alla fall jobba en månad i maj på mitt jobb, allt för att få lite extra pengar till sommaren för man blir inte rik av att gå på föräldrarpenning.





Tänk imorgon blir min "lilla bebis" 5 månader, tiden går så tokigt fort!

Kommentarer
Postat av: anna

Vad skönt att ni börjat få besked om vilka som får vara kvar. Det är så jobbigt att aldrig veta. Vilka är det som får sluta?

2011-04-07 @ 20:20:48
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Herregud, fem månader? Vart gick den tiden? Galet. :)



När jag googlade Embryo Glue så verkar det vara samma sak som babyklister. Det är också en slags vätska man droppar i vatten. 10 droppar, 3 gånger om dagen.



Vi fär väl se hur det går, fick hem min flaska igår och tänker börja samma dag som återföringen.



Kramar

2011-04-07 @ 20:42:12
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Teres

Oj vad spännande att ha henne borta första natten =) Du måste skriva hur det gick sen =)

2011-04-07 @ 21:21:42
URL: http://familjonskas.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken lättnad att du har ett arbete att gå tillbaka till, tråkigt bara att du förlorar en massa bra kollegor. C är stora tjejen nu, helt otroligt vad tiden rusar!



Vet hur det känns att lämna iväg sin lilla, mamma mer eller mindre tvingade iväg mig och maken att gå ut och äta när hon var och hälsade på. Var väldigt nära att ringa på slutet kan jag säga ;)



Skönt det fungerar bra med maten för er, vi ska börja med gröt så smått på kvällarna när S J blir 3 månader eftersom hon kräks så mycket. Kan säga att jag verkligen ser fram emot lite fastare föda här även om vi kör ett test med "tjockare" mjölk här nu.



Dum fråga nu Sara, men C gillade ju inte heller att ligga på mage. Vände hon sig från rygg till mage då istället, känner mig smått förvirrad av hur det ska gå till...



Kram

2011-04-07 @ 21:34:09
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Skönt att du får behålla jobbet! Kan tro att det varit jobbigt att inte veta!



Tårtan är superenkel tt göra! :)



KRAM

2011-04-08 @ 07:27:18
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback