Fredag

Det här törs man väl knappt skriva med tanke på de två senaste nätterna. Men jag chansar väl...
Cornelia har sovit riktigt bra inatt. Det blev en sen kväll igår då vi var och tittade när pappan i huset och hans kompisar fiskade kräftor. Vi var inte hemma förrän vid 22 tiden, så jag hann inte mer än att lägga henne i sängen så sov hon. Vaknade gjorde hon vid 5:30 för att få mat. Sen sov hon vidare till 7 då hon fick komma över till min säng och där sov vi till 8. Så summan av det var att vi har haft en riktigt bra natt.

På tal om kräftfisket så åkte vi bil dit, jag, Cornelia och mina föräldrar. Sen fick vi gå nedför en jättebrant backe i skogen för att ta oss ned till vattnet där en båt väntade på oss. För att ta oss ner till båten så blev det att gå på en heldel hala stenar. På vägen dit gick det bra för oss alla, men vägen hem gick det sämre. Då fick min mamma hjälp eller kanske bättre att kalla det shälp... Han skulle hålla henne i handen men på nåt sätt drog han omkull henne så hon ramlade i stenarna. Så hennes ben svällde upp på en gång och det gjorde såklart ont. Så nu hoppas jag att hon har sluppit en stukning. 

Idag ska jag & Cornelia åka förbi HM och se på deras fleecekläder, har hört att de ska vara riktigt bra. Så det är bara att hålla tummarna att de finns kvar. 
Sen blir det bara att ta det lugnt resten av dagen. 
Jag har ont i halsen och känner mig små förkyld, så känner jag min kropp rätt så kommer en förkylning att bryta ut vilken dag som helst.  

Kommentarer
Postat av: Luiza

Men vad skönt att ni fick sova lite allihopa =)!

Hoppas det fortsätter på det viset.



Låter som ni ska ha en mysig dag tillsammans. Hoppas ni hittar lite fleece kläder och att du slipper en förkylning.



Kramar i massor.

Luiza

Postat av: Hanna

Hoppas att fleecekläderna finns kvar och att du slipper nån eländig förkylning! Tror att vi redan har nog med höstutekläder åt Astrid, men är gode sugen på de från HM jag också..



Sv: Astrid hälsar tack i efterskott ;)

2011-08-12 @ 15:00:45
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback