Kräftskiva

Idag fick jag sovmorgon vilket var så skönt då jag ska ut och jobba inatt. När jag sen vaknade har det varit full rulle fram tills nu, då jag för nästa första gången den här dagen har satt mig på rumpan och bara tagit det lugnt.

Nu undrar ni kanske vad vi har gjort idag då det har varit så mycket, men det har inte varit nåt speciellt utan bara massa små grejer.

Det började med att J:s morfar kom förbi och hälsade på, sen har vi haft en liten "kräftskiva" lagomt till lunch tillsammans med en kompis. Vilken söndagslyx eller hur?!

För ett tag sedan åkte J iväg för att lämna Cornelia hos sin mormor och morfar där hon ska sova inatt.
Då de åkte iväg passade jag på att städa hela huset, sortera tvätt, hänga upp blöt tvätt och slå igång en ny tvättmaskin. Förstår inte riktigt var all tvätt kommer ifrån, då högen aldrig tycks minska, men jag har mina misstankar och personen börjar på C ;)

J & en kompis var och tjuvfiskade kräftor igår för att kolla hur mycket det verkar vara och var vi ska fiska på torsdag då det är fiskepremiär och jag kan säga att det verkar vara riktigt mycket kräftor i år. De hade 3 kräftburar med sig och på de burarna fick de 80 kräftor.


Kommentarer
Postat av: Louise

Åh, vi älskar kräftor här hemma!!! Så mumsigt finns Inge bättre, köper faktiskt kräftor även på vintern, jobbat ju i affär så ja kan inte motstå;) Ja visst går tiden fort! Stora de blir våra underverk! Ha en bra jobbnatt! Kramar!

2011-08-07 @ 18:32:21
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ja den har ju inte varit så lång förr..Haha!



Men kanske att blogglusten kommer åter i höst när man spenderar mer tid inomhus och har återgått till vardag igen! :-)



KRAM

2011-08-07 @ 19:23:02
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback