Skofunderingar

Åh regnet det öser ner, tra la la la la.... Jag är så less på att sitta här inne, ut går vi bara när Cornelia ska sova i vagnen. Annars så håller vi oss inne. Inte det lättaste att roa en 9månaders tjej som har varit inne i en vecka och varit sjuk.
Vi sjunger, leker och försöker roa oss allt som bara går. Men ens föräldrar är inte det roligaste att vara med hela tiden ;)
Nu har även J blivit sjuk, så jag undrar när vi ska bli friska igen hela familjen. Är sugen på att åka till ett äventyrsbad och ett lekland, men inget kan vi göra så länge vi är sjuka. Så snälla nån hjälp oss att bli friska typ nu!

När man är hemma så har man tid att fundera på en massa saker och när vädret är som de är så funderar jag i alla fall mycket på vintern. Vinteroverallen har vi fixat till Cornelia, men nu är frågan vad man ska ha för skor på de små?
Vad har ni tänkt att ha för vinterskor? Vill att hon ska ha ett par varma och har funderat lite grann på ett par kuoma skor, men behöver hon ha ett par såna i år?


Kommentarer
Postat av: Sofie

tänk att tiden går så fort, redan 9 månader. Fy känns som om mina två också kom nyss, men nu är dom över 1½ år och har gjort 2 veckor på dagis.

hon är då hemskt söt lilltjejen eran måste jag säga, ett riktigt toppenkort där hon sitter och studerar kräftan=)

Om hon går, vilket hon säkert gör till vintern så skulle jag säga Kouma, men åk då upp till Torneå där dom är avsevärt mycket billigare än i Sverige ca 340:-. Alla rekommenderar ju dom skorna så det blir nog även sådana jag satsar på i år.

2011-08-19 @ 12:30:47
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Hoppas ni snart är friska allihopa!

2011-08-19 @ 13:46:59
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Hoppas ni är pigga allihop snart!

Jag har med funderat massa på vinter och höstkläderna, vi kommer satsa på ordentligt vatten och vindtåligt.

Till vintern blir det Kavat, Pax eller Viking, fodrat som står emot vatten men vi har inte bestämt modell än.

Vantar har jag däremot redan köpt på rea, ett par Didriksons biggles och ett par Hestra baby long zip, båda såna där "långa" varianter.

Vad har ni köpt för overall? Jag har kikat lite, men inte bestämt oss där heller. Jag hade gärna tagit Fix från Lindex men den börjar ju på 86 och Alice kommer ha 80.



Tack för gratulationen :-)



Alice går med sin gåvagn, det började hon med i juni, jag la ju upp en bild på henne då när hon gick, fast själva gången syns ju inte på stillbild såklart ;-)

2011-08-19 @ 15:15:15
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Suss

Ang skor så är kouma bra men sätt gärna i en fårskinnssula i botten eftersom de inte rör på tårna så mycket. Annars så tyckte jag att det var bra med fodrade täcktofflor eller lindbergs skinntofflor, speciellt om de ska ligga och sova i vagnen. Ja hon får verkligen en massa fina kläder er tjej men det är väl roligt att de får skämma bort henne lite. Ha en skön helg!

2011-08-19 @ 18:54:11
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

:( Prickar? Vattkoppor?



Hoppas ni får en bra helg trots sjukdom!



KRAM

2011-08-19 @ 20:30:56
URL: http://annacondas.wordpress.com
Postat av: Carin - mamma till Alice

Här kommer det nog bli ett par Kavat kängor eller Pax kängor i vinter. Få se, det har ju inte kommit in några i butikerna än. Har blivit lovade ett par av Alices mormor och morfar. De är ju så himla dyra!

2011-08-20 @ 20:54:41
URL: http://thew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback