Uppehållsväder

Idag verkar det vara uppehåll här, äntligen säger jag! Vi har väl inga direkta planer för den här dagen, mer än ett par måsten som vi måste göra. Där står bla att kasta in veden som är på släpet för svärfar ska besikta det på måndag och då tror jag att det går lättare med ett tomt släp ;)

Det är 8:e dagen som vi är sjuka här i huset, vilket börjar bli jobbigt. Cornelias prickar är kvar, men de är inte lika markerande längre. Hon känns mycket piggare, men man ser i hennes ögon att hon inte är frisk än.
Jag hostar och hostar.
J har fått feber och känner sig slut i hela kroppen, ni vet väl hur en karl blir när han blir förkyld?!

Vi bor ungefär 2 mil från stan och härifrån går det knappt några bussar. Hur som helst så har vi bara haft en bil medans vi har bott här och det har väl gått ganska bra. Men nu då jag är mammaledig och J jobbar så känner jag mig så låst här hemma.
Så nu har vi köpt oss en gammal fin toyota corolla som vi ska ha som andrahands bil. Vilket känns så himla bra. Nu kan jag göra en massa saker på dagarna med Cornelia och inte bara sitta här hemma och känna mig fast.
Bilen av avställd nu, så det första vi måste göra är att besikta den. Men tiden är bokad så tisdag den 30:e ska den kollas och efter det borde det bara vara att tuta och köra.  

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi har också funderat på andrabil, och om Astrid inte får plats på dagiset närmast oss när det är dax att börja så är det ett måste. Än så länge fungar det bra att åka buss för mig och Astrid, och när jag börjar jobba igen kommer det också klaffa. Då får pappan och barnet ha bilen och åka runt bäst de vill :)



Vad har ni köpt för vinteroverall till Nea? Vi funderar och funderar. Hade först tänkt en Kaxs Proxtec från Kappis, men de finns bara från stlk 80, och är stora i storlekarna så jag undrar om det inte blir för stort åt vår lilla skrutt..



Sv: Haha, TACK för sjukdomsutbrottet, hostade hela natten och somnade inte förrän strax efter 3 ;) Tur att Astrid tog sovmorgon till tio i 9 :P



Jag sjunger också som en kratta, bra att vi är två ;)



Trevlig helg på er! kramkram

2011-08-20 @ 11:25:31
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: britta bloggar

Hoppas ni kryar på er!

2011-08-20 @ 22:14:49
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback