Kräftfiske

Den här natten har varit bättre än förra, men långt ifrån bra. Cornelia har i alla fall sovit relativt bra, men vaknar sjuttielva gånger och är ledsen...
Jag är lite småseg idag, men lågt ifrån hur jag var igår. J klev upp imorse med Cornelia och jag fortsatte att sova till strax efter åtta.

Nu är det bara jag & gumman hemma då pappan i huset har åkt och för att fiska kräftor. Våran plan är att jag & Cornelia åker dit ikväll och kollar läget, kanske vi grillar oss en korv eller nåt annat gott :) Men allt beror på hur dagen är. Middag ska vi i alla fall äta hos mina föräldrar där det nalkas palt!

De här kräftorna fick dem förra veckan.


Innan kokning


Efter kokningen

Just nu har jag en ganska trött tjej här, men hon ska få äta lunch innan det är dags att sova.


Kommentarer
Postat av: Linda m. Mileon

Åh mums med egenfångade kräftor! Fiskade kräftor på Åland, man kunde gå o plocka dem vid stranden, vadandes i vattnet - mysigt!



Dumma tänder som spökar för henne, jag våndas över när tänderna börjar komma upp här med - hua. Lider med dig/er som får sömnen så rubbad.



Palt har jag faktiskt aldrig ätit, skam antar jag? :-)



Storlek på stövlarna tog jag 20, dock är de stora 20:or, nästan 21:or är dem. Kommer funka fint tror jag, om han nu inte växer i raketfart, hihi!

2011-08-11 @ 20:13:36
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Ida & Jouline

Fy tusan så gott det såg ut, jag älskar kräftor =)

2011-08-12 @ 10:24:36
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback