Locobase repair

Under några veckors tid har jag haft sån tur att jag har fått testa & buzza Locobase Repair hudkräm för mycket torr hud.

Visste du att huden är kroppens största organ och att det är extra viktigt att smörja in dig när det är kallt ute. Man ska smörja in huden med Locaobase Repair cirka 10 minuter innan man går ut, på så sätt skyddar du huden mot både uttorkning och frostskador.
den här krämen går alldeles utmärkt att använda på torra läppar också.

Huden fuktas inifrån, den ska skydda dig mot allt från infektioner till värme och kyla. Hudens yttersta lager, hudbarriären ansvarar för att släppa igenom lagomt mycket luft.
Torr hud är ett tecken på att barriären är skadad och bör därför repareras så fort som möjligt.

Hudbarrriären är en blandning av dödad, förhornade hudceller och samma fetter som ingår i Locobasw Repair. Med den här krämen kan du snabbt och enkelt reparera huden genom att tillföra dessa fetter som det normalt tar flera dagar för kroppen själv att bilda. Reslultat blir en mjuk och smidig hud.

Den här krämen verkar direkt vid applicering och upp till 24 timmar.

Locobase Repair innehåller

Fettinhåll: 63%, däribland de speciella barriärfetterna ceramider, kolesterol och fria fettsyror.
Krämen innehåller varken parfym, parabenor eller färgämnen och rekomenderas av Astma- och Allergiförbundet.


Locobase Repair finns i tuber á 30gram & 100gram och finns att köpa på Apoteket. Cirkapris 30gram 49kr respektive 100gram 139kr.

Vad tyckte jag & de som har fått testa det här då?

Både jag & Cornelia är riktiga torrisar på vintern så jag var riktigt intresserad på att se hur det här skulle fungera för oss. Redan efter ett par dagar så märkte jag att huden var mycket bättre. Kändes mycket lenare och smidigare. Så vi är mycket nöjda med den här hudkrämen och kommer att fortsätta att använda den.

Om du också vill testa olika produkter och buzza de så kan du anmäla dig här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback